Nomura: Final Fantasy Versus XIII specifiek voor de PS3 ontwikkeld

Home Forums Games discussies Nomura: Final Fantasy Versus XIII specifiek voor de PS3 ontwikkeld

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120018
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Final Fantasy Versus XIII director Tetsuya Nomura heeft gezegd dat de genoemde game specifiek voor de PlayStation 3 is ontwikkeld. Daarmee sluit de man echter niet uit dat de game enkel en alleen voor de console zal gaan verschijnen. Een port is dus nog altijd mogelijk. Via de http://www.andriasang.com/e/blog/2010/09/08/nomura_versus_xiii_tweet/”target=”_blank”>Andriasang laat de woordvoerder weten:

  “Multiplatform is hetgeen waar het team zich op focust wanneer een game op meerdere platformen dient te verschijnen. Porten is iets wat na de ontwikkeling van een game komt. Het debat over het porten van een game heeft te maken met het management en de kosten. Alles wat ik kan zeggen is dat het spel specifiek voor de PlayStation 3 is ontwikkeld.” De game blijft daarmee dus (tijdelijk) PS3-exclusive, mits Square-Enix besluit het spel alsnog naar de Xbox 360 te brengen. Wanneer de titel zal verschijnen is nog altijd onduidelijk.

  http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=13988” target=”_blank”>http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=13988” width=”512″ border=”0″>

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box