Nintendo: Wii U zal het niet opnemen tegen Xbox 720 en PS4

Home Forums Games discussies Nintendo: Wii U zal het niet opnemen tegen Xbox 720 en PS4

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120297
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Hoewel de Nintendo Wii U een stuk krachtiger zal zijn dan de Wii zal de console het waarschijnlijk niet kunnen opnemen tegen de nieuwe Xbox en PlayStation die Microsoft en Sony zullen lanceren binnen nog onbekende tijd. Via de http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20120131205013_Nintendo_Wii_U_Is_Not_a_Brute_Force_Console.html”target=”_blank”>Xbitlabs laat Nintendo dit weten. Iwata vertelde vanmorgen aan investeerders:

  “Er zijn verschillende manieren om de unieke aspecten van software te laten zien. Het is niet onze bedoeling om geforceerd een systeem te maken die het op kan nemen tegen de concurrentie. Zij hebben lange ontwikkeltijden en veel developer resources om in te zetten als wapen. We zullen het deels moeten hebben van power games als Zelda. We werken ook beter samen met third party developers. We hebben ze gevraagd wat ze veranderd willen zien aan de hardware en hebben ze feedback gegeven hierover. De hardware verandert constant.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box