Nintendo reageert op hoofdpijn klachten van 3DS-bezitters

Home Forums Games discussies Nintendo reageert op hoofdpijn klachten van 3DS-bezitters

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120159
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Nu de Nintendo 3DS handheld uit is gekomen kun je natuurlijk wachten op alle klachten, zowel hardware als software gerelateerd. Veel mensen zouden inmiddels hun beklaag al hebben gedaan via het Nintendo forum. Zo zijn er namelijk diverse gamers die last hebben van koppijn wanneer ze op de 3DS aan het spelen zijn. Nintendo woordvoerder Rob Saunders reageert via de http://www.maxconsole.net/content.php?45324-Nintendo-responds-to-3DS-headache-complaints”target=”_blank”>Maxconsole.

  “Voor alles waar focus voor nodig is, van het lezen tot het staren naar een computerscherm, is het noodzakelijk om frequente pauzes in te lassen. Dat is altijd een aanraden. Wanneer je naar 3D-beelden kijkt, TV, films etc., zul je minder comfort ervaren. De effecten zijn voor de korte termijn en hebben dus geen blijvend negatief effect. De meeste gamers kunnen zelfs na een korte pauze weer gewoon verder gamen. De Nintendo 3DS is ontworpen met een 3D diepte slider, waarmee gebruikers het 3D-effect kunnen uitschakelen voor optimaal game plezier.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box