Nijkerker (82) mishandelt agenten

Home Forums Algemene discussies Nijkerker (82) mishandelt agenten

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #120012
  Lisa_Cooper91Lisa_Cooper91
  Bijdrager
  10

  Nijkerker (82) mishandelt agenten

  De politie heeft woensdag een 82-jarige man uit Nijkerk aangehouden voor de mishandeling van twee agenten. Volgens de politie ging de man door het lint toen de agenten hem om zijn legitimatie vroegen. De agenten waren afgekomen op een burenruzie, waarbij de man partij was. Toen de agenten de man over zijn aandeel wilden spreken, fietste hij weg. De agenten hielden de man tegen. Een agent kreeg vervolgens een trap. Bij zijn aanhouding deelde de Nijkerker nog een trap uit, en beet hij de andere agent. Hij is na verhoor heengezonden.

  Yup, ook de ouderen zijn tegenwoordig boefjes… De man is overigens nog wel behoorlijk fit voor zijn leeftijd, zo te lezen.

  #554265
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Tja, wat moet je daar nou mee. Maar ja, de politie is soms ook zeikerig. Boetes uitdelen aan mensen die fietsen waar het niet mag, en mensen om ID vragen, maar boeven vangen, ho maar. Dus het heeft zo z’n kanten.

  #554266
  Bart26BartBart26Bart
  Bijdrager
  10

  Een vent van 82 die schoppen uitdeelt berg je dan maar als politie die oudjes zijn nog erger dan de hooligans van feyenoord.

  #554267
  StrummerStrummer
  Bijdrager
  83

  :mrgreen: Prachtig bericht, dat oude folk kan er ook nog wel wat van dus

  #554268
  Babblu0Babblu0
  Bijdrager
  10

  PALERMO – In de polikliniek Messina op het Italiaanse eiland Sicilië zijn twee gynaecologen slaags geraakt terwijl een vrouw aan het bevallen was. De vrouw en de baby raakten zwaargewond

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box