Nederlandse tattoeëert 152 Facebookvrienden op lichaam

Home Forums Algemene discussies Nederlandse tattoeëert 152 Facebookvrienden op lichaam

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #120204
  NealNeal
  Bijdrager
  10

  Een vrouw uit Nederland liet een wel heel unieke lichaamsversiering tattoeëren. Maar liefst 152 profielfoto’s van Facebookvrienden sieren sinds kort haar rechterarm. Een filmpje van het ‘kunstwerk’ verscheen op Youtube en is hieronder te bekijken.

  http://www.youtube.com/watch?v=ApOWWb7Mqdo&feature=player_embedded#at=40” class=”bbcode_url”>http://www.youtube.com/watch?v=ApOWWb7Mqdo&feature=player_embedded#at=40

  De beelden lokken verdeelde reacties uit. De echtheid van de lichaamsversiering wordt in de eerste plaats in twijfel getrokken. Tattoeëerder Dehvyathe Xaviera Moelker doet die beschuldigingen alvast van de hand. “De tattoeage is wel degelijk echt. We hebben er ongeveer dertig uur werk ingestoken, verdeeld over een paar maanden”, vertelde ze aan ZDNet.be

  De klant is heel tevreden met de vrienden op haar arm en lijkt niet van plan het wel heel persoonlijke fotoalbum snel uit te breiden. Het is ook niet de bedoeling profielfoto’s te verwijderen.

  Bron: HLN

  #554820
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Vrij triest eerlijk gezegd. Je bent pas stoer als je 152 echte vrienden hebt, ipv. virtuele vrienden die je waarschijnlijk toch niet eens kent. Over 10 jaar wanneer Facebook misschien gestorven is zit je ermee te kijken.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box