• #116359
    SphinxxSphinxx
    Deelnemer
    15

Ik zit nu naar een leuke wedstrijd te kijken, hij heet Nederland – Andorra, de andorreanen spelen zoooo ontzettend slecht dat ze het zelfs voor nederland verneuken. Cocu is er al met rood omdat hij een andoreaan body checkte na een grove overtreding ^^ Vond het wel een mooie actie en hij kwam er nog bijna mee weg ook. Anyway het is nu 3-0 ( inclusief eigen goal van andorra :mrgreen: )( eerste helft ) Veel kijk plezier nog met dit uiterst hilarische stukje voetbal.

Grtz

-Sphinxx

#417196
    RazieLRazieL
    Deelnemer
    16

die 1-2 tussen van persie en van der vaart is vet. en z’n goel helemaal. van der vaart ownage 8)

#417197
    NOOBnlNOOBnl
    Deelnemer
    10

Dat 1-2tje was inderdaad heel mooi!

Maar het toppunt was toch wel van de Vaart die 4-0 maakte.

Oh Oh wat werd die kerel van Andora gedist, machtig mooi…

#417198
    Deelnemer
    15

HAHA inderdaad, maar dat moest hij wel beboeten met een Gele kaart die helemaal onterecht was….

#417199
    NeoNeo
    Deelnemer
    15

Ik heb het helaas niet kunnen zien omdat we in ons nieuwe huis nog steeds geen TV aansluiting hebben :S

#417200
    Deelnemer
    15

Hmm je hebt weinig tot niets gemist hoor, ik vond het een saai, slechte wedstrijd. En zoals al werd gezegd op TV, andorra had nooit op dit niveau mogen voetballen.

#417201
    fox Mcloudfox Mcloud
    Deelnemer
    10

andorra is 1 van de slechte voetbal landen, schijnt dat ze bijna altijd onderaan staan,

#417202
    Deelnemer
    10

Sphinxx wrote:

Regels zijn regels. De tegenstander intimideren mag niet.

Net zo goed als Cocu ook de fout in ging.

15

Leuke 1e helft, erg saaie 2e helft. Man, Louis v Gaal in de rust: die andorra moeten ze gewoon in een poul voor B of C landen laten spelen, want voetballen doen/kunnen ze niet eens. En toch ook erg mooi hoe v. nistelrooij die speler ging jennen die hem uitlachde toen hij die penalty misde, :mrgreen:

#417205
    CypherCypher
    Deelnemer
    10

het leuksye vond ik dat van nistelrooy die speler uit juigde toen hij scoorde want die speler lacht hem eerst uit omdat hij een penalty miste.

Maar ik heb de wedstrijd ook niet gezien want ik was bij Neo.

10

Ja maar Nederland vond het gewoon zo zielig voor Andorra, en daarom besloten ze om maar minder doelpunten te maken.. 🙄 :mrgreen: