Multiplayer details voor Call of Duty: Black Ops

Home Forums Games discussies Multiplayer details voor Call of Duty: Black Ops

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120057
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Treyarch community manager Josh Olin heeft enkele details bevestigd omtrent de multiplayer van Call of Duty: Black Ops. Via de http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=272236″target=”_blank”>CVG spilt de man een en ander over de shooter die op 9 november zal gaan verschijnen. Olin heeft het onder andere over een ‘Custom Games Editor’, waarmee het mogelijk zal zijn om custom matches tot in detail samen te stellen. Variabelen als de tijdlimiet en scorelimiet zijn enkele kleine deatils maar ook de wapens die je wilt toestaan kunnen gekozen worden, net als de perks en de beschikbare gear. Ook een pistol-only match behoort tot de mogelijkheden. De mode staat verder File sharing toe waarmee dus community downloads gedownload kunnen worden.

  Online is er een split-screen mogelijkheid voor 2 spelers. Perks die de 2e persoon echter verdient zullen later verloren gaan. De tweede persoon kan zelfs inloggen met zijn of haar eigen PSN. Verder kun je ervoor kiezen om regionaal de game te spelen, waarmee dus geen regio-lock aanwezig zal zijn in het spel.

  http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=15415” target=”_blank”>http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=15415” width=”512″ border=”0″>

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box