Moore: Deze generatie is pas op de helft

Home Forums Games discussies Moore: Deze generatie is pas op de helft

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120023
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Peter Moore heeft zijn twijfel uitgesproken over een eventuele snelle komst van de nieuwste generatie consoles. Via de Eurogamer laat de woordvoerder weten dat hij niet gelooft dat Sony en Microsoft binnen 3 jaren een nieuw platform op de markt zullen zetten. “Als je kijkt naar de historie van prijsstellingen, dan zijn we nu in het midden van deze lifecycle. Chronologisch gezien zijn dit de laatste jaren van de laatste cycles van vorige platformen, maar als je kijkt naar de prijzen, dan zijn we pas op de helft.”

  Ook Move en Kinect verlengen deze generatie volgens Moore: “Als je Kinect en Move op de markt zet, dan ga je niet voor nieuwe hardware als je nog maar 12 maanden te gaan hebt. Ze gaan voor 24 of 36 maanden hierin investeren. Ik weet zeker dat ze het geld uit hun platformen zullen halen. Als je Kinect en de Xbox 360 samenvoegt zit je alweer op 400 Dollar. Dat is niet de prijs voor de massa. Alleen de Wii zit misschien in een andere spiraal. Maar Nintendo heeft al heel wat units tot dusver verkocht.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box