Moeder laat baby verbranden

Home Forums Algemene discussies Moeder laat baby verbranden

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #119919
  Lisa_Cooper91Lisa_Cooper91
  Bijdrager
  10

  Het lijkt wel alsof er steeds meer vreselijke ouders opduiken… hier weer zo’n nieuwtje:

  Moeder laat baby verbranden

  Een baby van slechts 5 maanden oud is zwaar verbrand door de zon omdat de moeder liever zelf in de zon lag dan op haar baby te letten. De moeder was aan het zonnen op het strand van de Engelse kuststad Brighton. Ze lette hierbij niet op haar baby die in de volle zon lag bij een temperatuur van maar liefs 25 graden. De baby liep dan ook zeer zware verbrandingswonden op. Het waren enkele agenten die langs het strand passeerden die de baby opmerkten en meteen naar het ziekenhuis brachten. De moeder lag lekker te zonnen en had geen oog voor haar baby. Ze moet nu voor de rechter verschijnen voor het verwaarlozen van haar baby. Door de verbranding heeft het kind nu een verhoogde kans op huidkanker later.

  ===

  ik snap dat echt niet hoor, egoïstische trut…

  als je een beetje nadenkt dan zet je die baby toch in een leuk bedje of zo in de schaduw? en niet volop in de zon?

  zelfde als mensen die hun baby in de auto laten zitten, vind ik sowieso een beetje vreemd… maar vaak zetten ze dan ook niet eens het raampje een stukje open… die baby kookt dan zowat uit de auto

  #553544
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Tegenwoordig nemen veel mensen maar ‘n kind alsof het speelgoed is. Als ze zelf willen zonnen dan moet de baby maar even voor zichzelf zorgen. Triest voor het kind natuurlijk, die nu in de toekomst last zal hebben van moeders falen.

  #553545
  StrummerStrummer
  Bijdrager
  83

  Eerst aan jezelf denken en dan pas aan het kind, wat een instelling. Als ouder en zeker als moeder moet je altijd eerst aan je kind denken. Moeders hebben toch een speciale band met hun kind. Vaders moeten net zo goed ook alles voor hun kind over hebben, don’t get me wrong 😉

  #553546
  daromalofudaromalofu
  Bijdrager
  10

  Het is niet echt iets van nu, die verwaarlozing. Mijn vader was als kind ook bijna verbrand terwijl zijn moeder ernaast zat gelukkig kwam zijn vader op dat moment terug en die heeft hem gered.

  #553547
  usurperusurper
  Bijdrager
  10

  Uit de ouderlijke macht zetten. Geen verantwoordelijkheids gevoel.

  Maar zonnen in Engeland. 😯

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box