Findmakarov telt namelijk af naar een onthulling van de game. Niet alleen de groene kleur lijkt genoeg hints te geven naar een nieuwe Modern Warfare, maar ook de flash filename die we vinden in de bron van de website zegt genoeg: mw.swf. Uiteraard is Activision Blizzard momenteel nog even stil omtrent" />Findmakarov telt namelijk af naar een onthulling van de game. Niet alleen de groene kleur lijkt genoeg hints te geven naar een nieuwe Modern Warfare, maar ook de flash filename die we vinden in de bron van de website zegt genoeg: mw.swf. Uiteraard is Activision Blizzard momenteel nog even stil omtrent" />

Modern Warfare 3 countdown is gestart

Home Forums Games discussies Modern Warfare 3 countdown is gestart

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120144
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Modern Warfare 3 is zo goed als officieel. De http://findmakarov.com/”target=”_blank”>Findmakarov telt namelijk af naar een onthulling van de game. Niet alleen de groene kleur lijkt genoeg hints te geven naar een nieuwe Modern Warfare, maar ook de flash filename die we vinden in de bron van de website zegt genoeg: mw.swf. Uiteraard is Activision Blizzard momenteel nog even stil omtrent een opvolger in de Call of Duty franchise. Over enkele dagen zal deze stilte echter verdwijnen, wanneer de timer op de 0 uit zal komen. Geruchten gingen eerder al dat Infinity Ward, Sledgehammer en Raven Software werken aan de nieuwe game.

  http://www.evilgamerz.com/screens/nieuws/images/eg/cod_countdown.jpg” alt=”” style=”border:none;” />

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box