Mijn gedrag

Home Forums Vragen over Evilgamerz Mijn gedrag

 • Dit onderwerp is leeg.
6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #119187
  zombieaterzombieater
  Bijdrager
  10

  Uuhm…

  Jah…

  Uuhmm… Jah….

  Ik kan dus niet meer reageren op nieuws, maar kwist tog niey dak niet op oude berichten mocht reageren…. (eey komop! Leunen! Venray!)

  #542317
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Je moet ‘n beetje logisch nadenken. Wat heeft iemand eraan dat jij zo onnuttig reageert in berichten van ‘n jaar geleden? Niks, wij zien dat als spam. En probeer ‘n beetje normaal taalgebruik toe te passen, zoals ook in dit topic niet het geval is.

  Uuhm…

  Jah…

  Uuhmm… Jah….

  Wat moeten we met deze berichten? Je kunt weer reageren op nieuws, maar reacties die onnuttig zijn, of weer betrekking hebben op nieuws van een tijd terug verwijder ik, en na 10 verwijderde posts heb ik geen zin meer om te verwijderen en moet ik je dus tijdelijk verbannen van het reactiesysteem, dus let nu voortaan goed op wat je plaatst, en spam niet bij berichten. Volgens mij ben je ‘n goeie jongen maar snap je niet wat nuttig posten is, dus let op wat je post voortaan, want aan bullshit berichten hebben we niks aan. Het is geen wedstrijd waar je aan mee doet, je post gemiddeld 10x meer dan een normaal lid en 90% van die berichten slaat helemaal nergens op of heeft inhoud waarvan je denkt: Wat is dit nu voor onnuttig bericht. Daar hebben we het dus over. Dus let daar nogmaals op.

  #542318
  zombieaterzombieater
  Bijdrager
  10

  Ksnap dat jullie het zo hebben geregeld, maar kzal nu proberen me te gedragen (ben soms gwoon een beetje overfanatiek XD), maar thx dak weer kan posten :mrgreen:

  #542320
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Houdt je ‘n beetje in met posten, reageer niet op elk woord op de site en op elk bericht op de site. 20 berichten per dag bv is al genoeg. Als je elke dag 100 berichten gaat liggen posten neemt niemand je nog serieus.

  #542321
  zombieaterzombieater
  Bijdrager
  10

  okey, kzal het proberen… Thx voor het helpen beter te worden op dit forum :D

  #542322
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Quote:


  Maar dat komt mede doordat daar geen edit ding is…

  Kijk maar eens goed, die is er wel :)

  Maar dit topic kan wel dicht, succes verder, en doe het rustig aan.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box