Microsoft: Move is een mooi product

Home Forums Games discussies Microsoft: Move is een mooi product

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #120059
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Microsoft product director Aaron Greenberg heeft Sony’s PlayStation Move bestempeld als een ‘groots product’. Via de http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=272561″target=”_blank”>Computerandvideogames laat de man weten dat Kinect en Move echter verschillende ervaringen opleveren.

  “Hier is wat ik denk over de verschillende benaderingen. We zien Kinect als een belangrijk component voor het platform. Move is een geweldig product, en de reviews zijn vrij goed tot dusver. Maar zij (Sony) richten zich op de huidige gebruikers. Ze hebben gezegd dat je huidige titels kunt spelen in combinatie met Move, zoals SOCOM, welke je ook gewoon met de controller kunt gaan spelen. Onze benadering is anders. We gaan Halo niet veranderen, een game waarbij iedereen het liefst van de controller gebruik maakt. We willen compleet nieuwe concepten neerzetten welke puur voor Kinect zijn ontwikkeld.”

  #554440
  scareface-nlscareface-nl
  Bijdrager
  10

  move is zeker leuk maar ik hoop alleen nog dat je er ook mee online kan

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box