Microsoft: Kinect net zo core als Xbox Live

Home Forums Games discussies Microsoft: Kinect net zo core als Xbox Live

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120055
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Kinect wordt door veel mensen gezien als een leuk speeltje voor de casual gamers. Echter is Microsoft zelf van mening dat de core gamers ook van Kinect zullen genieten. Het concern vergelijkt Kinect zelfs met Xbox Live wat dat betreft. Via de http://www.gamespot.com/xbox360/action/harrypotterandthedeathlyhallowspart1/news.html?sid=6282938″target=”_blank”>Gamespot laat Phil Spencer van Microsoft Game Studios weten:

  “We zien Kinect als een fundamenteel deel van het Xbox 360 platform. Het is net zo core als Xbox Live is. En we denken dat alle producten in onze lijn, waaronder ook producten die nog niet aangekondigd zijn, voor het core publiek geschikt zijn. Ik denk na verloop van tijd dat je het verschil niet meer zult zien tussen een game met Kinect-support. Je zult ze dan gewoon zien als Xbox 360 games. Het is net als met Live, sinds Live gebruikt wordt om verschillende ervaringen te brengen die wij ontwikkelen.”

  Kinect verschijnt volgende maand op de markt voor de Xbox 360.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box