Microsoft haalt hard uit naar Sony’s Move

Home Forums Games discussies Microsoft haalt hard uit naar Sony’s Move

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #119971
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Een Microsoft executive uit Nederland genaamd Paul Naber heeft via de http://www.playstationuniversity.com/microsoft-exec-playstation-move-is-sonys-hd-dvd-4161/”target=”_blank”>Bashers laten weten dat PlayStation Move niets voorstelt voor Sony. De woordvoerder vertelt dat het gaat floppen net als HD-DVD, dat flopte voor Microsoft en Intel:

  “Het is hetzelfde als toen met HD-DVD en Blu-Ray. Wanneer mensen zich niet zeker voelen bij een technologie dan krijg je ze ook niet aan boord. En het boeit Sony ook niet. Ze zijn sowieso niet geïnteresseerd in Move. Maar als mensen aan boord komen voor Kinect, dan wordt het zeker een succes. Dan hebben ze de Wii aan de ene kant, en Kinect aan de andere. Het is wel duidelijk dat ze dan verliezen. Ik denk nog steeds dat het een reactie is van Sony op ons. Ze dachten, shit ze komen met iets, we moeten snel iets verzinnen, laten we devs opzadelen met rare lollies. Ze gaan het in september lanceren met hoeveel titels? Het is te vaag voor woorden.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box