Mensen prefereren games op disc boven digitalisering

Home Forums Games discussies Mensen prefereren games op disc boven digitalisering

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #119958
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Uit onderzoek van de MediaCT blijkt dat maarliefst 64% van de mensen de voorkeur geeft aan fysieke media boven digitalisering van games. Het onderzoek vroeg aan 1000 mensen of zij liever een fysieke disc zouden hebben of een voorkeur hebben voor digitale content, waaronder downloads. Meer dan de helft wil liever een fysiek schijfje met doosje in de hand hebben, zo is duidelijk geworden. MediaCT zegt dat het een opvallende uitslag is aangezien het in de muziek- en filmindustrie juist andersom ligt, daar waar downloads populairder zijn. Gamers zouden vooral bang zijn om hun digitale versie te verliezen. Met een daadwerkelijke disc en doosje heb je altijd iets tastbaarsin handen. Daarnaast hebben ze het gevoel meer waar voor hun geld te krijgen met fysieke middelen.

  #553980
  scareface-nlscareface-nl
  Bijdrager
  10

  dat is wel zo

  #553981
  DukeDuke
  Bijdrager
  15

  Ik vind het zowieso altijd leuk als er een boekje bij een game zit, en dan bedoel ik een fysiek boekje en geen handleiding in PDF formaat op de disc. 😉

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box