Meer details omtrent de volgende Xbox duiken op

Home Forums Games discussies Meer details omtrent de volgende Xbox duiken op

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #120265
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  De geruchten omtrent de volgende Xbox console stromen binnen. Inmiddels zou namelijk meer informatie uitgelekt zijn over de volgende Xbox. Zo zou deze onder andere Windows 9 met zich mee krijgen.

  Via de http://www.maxconsole.com/cgi-bin/maxconsole/rknewz.pl?function=detail&id=RKSID00000000000000000251&cat=XBOX 360″target=”_blank”>Maxconsole zou een insider die goede contacten heeft met Microsoft Entertainment & Devices group gezegd hebben dat de volgende Xbox de codenaam ‘Loop’ heeft gekregen. De software zal bestaan uit een gemodificeerd Windows 9 core systeem. De hardware bestaat uit een processor waarbij speciale cores voor de graphics, AI, physics geluid, het netwerk en encryptie aanwezig zouden zijn welke elk hun eigen taken kunnen afhandelen. Deze wordt custom made geleverd door 2 partners en zal gebaseerd zijn op de ARM-architectuur. De console zou verder goedkoper worden dan de Xbox 360 bij de launch was en krijgt Kinect-ondersteuning. Ook zal de unit kleiner zijn dan de huidige behuizingen die we kennen.

  #554875
  holyboyholyboy
  Bijdrager
  10

  Als hij xbox 360 spellen af kan spelen dan is het interessant. Er zijn nu nog zat spellen die ik nog wil doen of die nog uit moeten komen. Over het meenemen van mijn gamertag maak ik mij niet druk, dat was van de xbox naar de xbox 360 geen probleem.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box