Medewerker weigert te vertrekken na kerstborrel

Home Forums Algemene discussies Medewerker weigert te vertrekken na kerstborrel

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #120100
  StrummerStrummer
  Bijdrager
  83

  [img]http://www.ad.nl/static/FOTO/pe/14/4/4/media_xl_282544.jpg[/img]

  OSS – Een 28-jarige medewerker van een bedrijf in Oss is woensdagnacht opgepakt omdat hij weigerde na een kerstborrel weg te gaan. Toen de directeur van de onderneming aan de Merwedestraat rond middernacht de beveiliging opdracht had gegeven het pand te sluiten, kwam de man nog uit de toiletruimte.

  De man was dronken en ondanks dat de beveiliging hem meerdere keren vroeg zijn biezen te pakken, weigerde hij te vertrekken. Daarop alarmeerde de beveiliging de politie. Uiteindelijk lukte het de beveiligers de man het pand uit te werken, maar daarna wilde hij het terrein niet verlaten.

  Toen agenten hem daarbij wilden ‘helpen’, verzette hij zich. Hierop werd hij aangehouden wegens huisvredebreuk en voor een nacht in een cel gezet.

  BRON: AD.nl

  Wat een aantal borrels al niet kan doen. Ik zou me wel zuur voelen als ik maandag weer op het werk kom en iedereen zich afvraagt waar ik uit heb gehangen :mrgreen:

  #554603
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Dan ben je wel erg dronken zeg. Waarom konden die beveiligers hem zelf ook niet eruit gooien. Was het zo’n dikzak of zo, of ‘n patser van 150 kilo.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box