Mass Effect 2 grafisch iets anders op de PS3

Home Forums Games discussies Mass Effect 2 grafisch iets anders op de PS3

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120031
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Bioware heeft gezegd dat Mass Effect 2 waarschijnlijk andere graphics zal hebben op de PlayStation 3 dan op de Xbox 360 het geval was. “Via de http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=266845″target=”_blank”>Computerandvideogames laat Greg Zeschuk weten dat de studio flink heeft moeten werken met de grafische processor, en dat men er moeite mee heeft gehad. Daardoor zullen de graphics er anders uit gaan zien dan op de Xbox 360 het geval is.

  “Het belangrijkste is dat de PS3 fundamenteel een hele andere architectuur heeft. Visueel zijn er veranderingen. Ik bedoel, het geheugen wordt anders gebruikt en de grafische processor is anders. We gaan niet in op de vraag welk platform krachtiger is. Wanneer je games ontwikkelt wil je dat zoveel mogelijk mensen deze spelen. Dus het is voor ons een belangrijke mogelijkheid om de markt te verbreden. Het spel zal iets anders spelen. Je hebt een andere controller natuurlijk en dat maakt de game iets anders.”

  In welk opzicht we andere graphics mogen verwachten is nog onduidelijk gebleven. De game komt begin volgend jaar naar de PlayStation 3 console.

  http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=14316” target=”_blank”>http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=14316” width=”512″ border=”0″>

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box