Man gaat vriendin te lijf met vorkheftruck

Home Forums Algemene discussies Man gaat vriendin te lijf met vorkheftruck

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120201
  NealNeal
  Bijdrager
  10

  In Massachusetts is een man gearresteerd omdat hij zijn vriendin heeft aangevallen met een vorkheftruck. Aanleiding voor de merkwaardige aanval was een ruzie over geld.

  Brian Hurley (41).

  De politie kreeg melding van een hoogoplopende ruzie aan het bedrijf New England Warehousing Inc. in Springfield. Brian Hurley (41) was er slaags geraakt met zijn vriendin die hem net had afgezet aan het bedrijf. De twist tussen het koppel ging duidelijk over geld. Hurley gaf zijn gezellin een paar klappen en richtte vervolgens zijn woede op haar auto. De woesteling trapte enkele flinke deuken in het koetswerk.

  Vrouw en auto in de lucht

  Even leek het alsof Hurley tot bedaren was gekomen toen hij het bedrijf waar hij werkt was binnengestapt. Dat bleek echter schijn. De man verscheen ten tonele met een vorkheftruck en wendde zijn steven naar de auto van zijn vriendin. Hij tilde de auto met vrouw en al omhoog en liet het hele zaakje met een harde klap weer op de grond donderen.

  Hurley zetten het vervolgens op een lopen, maar werd al snel gevat in de buurt van zijn huis. De onverlaat werd gearresteerd. Hij wordt beschuldigd van het toebrengen van slagen en verwondingen, de aanval met een gevaarlijk wapen en het moedwillig beschadigen van een voertuig.

  __________________________________________

  Hoe zou dat er wel niet uit hebben gezien. :mrgreen:

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box