Jouw droom game?

Home Forums Games discussies Jouw droom game?

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #120086
  sogekingsogeking
  Bijdrager
  10

  Hier kan je al je ideeën kwijt voor nieuwe games en kan je tips krijgen om het te verbeteren, of misschien bestaat de game al. Dus laat hier jouw idee achter en wees maar niet zuinig met de details.

  Mijn droom game is:

  Genre: Real Time Strategy/ First-Person Shooter

  Console: Pc, Xbox 360, PS3

  Wat is het?

  Het moet een soort menging zijn van Halo Wars en Halo. Het hoeft niet per se Halo te zijn, liever niet eigenlijk, maar meer een Age Of Empires sfeer. Je speelt het spel 4 vs. 4 waarvan in elk team 1 leader aanwezig is. De leader ziet het speelveld van bovenaf en speelt een RTS game. Hij maakt units en geeft informatie door aan zijn team-maten. Alle units en upgrades worden gemaakt met behulp van één grondstof soort. De grondstoffen worden gewonnen uit gebouwen en uit de natuur. De natuurlijke bronnen geven veel meer grondstoffen maar zijn niet oneindig, in tegenstelling tot de gebouwen. De maps zijn erg groot (battlefield achtig) en bevatten alle soorten units, zoals vliegtuigen, boten en land units.

  De andere drie spelers spelen een First-Person Shooter en functioneren als de helden in de RTS game. Ze zijn ongeveer anderhalf keer zo sterk als normale units. Ook kunnen spelers uit verschillende classes kiezen en tijdens een game levelen om betere classes vrij te spelen en bepaalde skills verbeteren. Ook is er dan een skill dat voor resources zorgt per kill dat er gemaakt wordt. Deze 3 Heroes kunnen naar eigen smaak aangepast worden en kunnen ook in voertuigen stappen die gemaakt zijn door de leader. Met goed overleg met de leader kunnen er zo tactische gebieden overgenomen worden. Als een Hero doodt gaat dan kan hij gerespawned worden voor een prijsje. Hoe hoger het level hoe meer het kost om een hero te reviven. Als een hero overlijdt en wacht op een respawn kan hij de Leader helpen met het RTS aspect. Hij/Zij ziet dan de gehele map en kan informatie doorspelen aan hun team-maten. Zelf kan hij niets kopen of bouwen. Wel kan er een korte mini-game gespeeld worden om resources te verzamelen dat het respawnen goedkoper maakt. Mocht er zoveel verdiend worden met de mini-game dat het een gratis respawn wordt, dan respawned hij automatisch als de tijd van 2,5 minuten nog niet voorbij is. Na 2,5 minuten is de respawn altijd gratis.

  Het is een multiplayer game only zodat de developers alle tijd en ruimte kunnen steken in de multiplayer. Alle maps zijn Fog of War en kunnen aangepast worden om bijvoorbeeld air of sea units te verbieden. Er zijn minstens 15 maps die nog uitgebreid kunnen worden met eigen creaties en DLC. Wat ook heel tof kan zijn is als de Leader ook aanwezig kan zijn op een PC, dat werkt naar mijn smaak beter en dat het voor de andere drie mogelijk is om op consoles te spelen. Uiteraard zitten er trophies en achievements in die allemaal vrij uitdagend en belonend zijn.

  Als ooit een game uitkomt dat ook maar een beetje hier op lijkt, dan ben ik meteen verkocht!

  #554549
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Mijn droomgame was Half-Life. Ik hoop dan ook nog altijd op een nieuw Half-Life game die zich in het aloude Black Mesa afspeelt. En dat met de simpele, oude gameplay zoals in deel 1.

  #554550
  phoenixphoenix
  Bijdrager
  15

  Half life 3 en dan het verhaal maakt me niet zo erg uit, ik heb er vertrouwen in dat ze dat goed fixen.

  half life is god.

  #554551
  afwezz
  Gast

  do you need wow gold ? and you do like to farm it ? ok, you can contact us .we offer the service.i think you will like it . juest visit the http://www.euwowgold.de

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box