Insomniac: Voorlopig geen nieuwe Resistance game

Home Forums Games discussies Insomniac: Voorlopig geen nieuwe Resistance game

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120573
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Terwijl er hard gewerkt wordt aan de nieuwe Spider-Man denkt Insomniac Games absoluut nog niet na over een vervolg in de Resistance franchise. In 2013 overwoog men nog om een vervolg te maken maar dat is nu niet meer aan de orde, dat lezen we via de PS”>http://www.playstationlifestyle.net/2018/08/03/there-are-no-plans-to-make-another-resistance-game/#/slide/1″target=”_blank”>PS Lifestyle. Daar laat community director James Stevenson weten dat men momenteel de focus op andere dingen heeft liggen.

  “Ik denk dat het nog wel even gaat duren. Zeg nooit nooit, maar we hebben momenteel geen plannen voor nog een Resistance game in de toekomst. Sony bezit het IP en het universum. Als ze echt een nieuwe game willen maken, dan kunnen ze ook een andere developer daarvoor inschakelen.” In 2009 kwam Sony zelf nog met Resistance: Retribution voor de PSP. Later kwam Nihilistic Software in 2012 met Resistance: Burning Skies voor de Vita.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box