Import van de PS3 in Europa stopgezet door patentenruzie

Home Forums Games discussies Import van de PS3 in Europa stopgezet door patentenruzie

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120148
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  De import van de PlayStation 3 is momenteel, tijdelijk stopgezet. De units die voor Europa bedoeld zijn blijken namelijk in beslag genomen te zijn nadat het gerechtshof in Den Haag daartoe heeft besloten. Een patentenprobleem tussen LG en Sony heeft hiervoor gezorgd. De Nederlandse douane zouden de units zo’n 10 dagen in bewaring houden voor nader onderzoek.

  LG en Sony zijn momenteel verwikkeld in een patentenruzie die draait om de Blu-Ray technologie van Sony. LG laat weten dat het concern diverse patenten van LG heeft geschonden die te maken hebben met de Blu-Ray technologie. Door de ruzie zullen de winkels die PS3’s verkopen overigens niet direct met tekorten komen te zitten. Als de import hold echter meer dan 3 weken zal duren kunnen wel tekorten aan PS3’s gaan ontstaan binnen Europa. Sony laat dan ook weten zo snel mogelijk stappen te zullen ondernemen om de importstop te kunnen afblazen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box