hardware nieuws?

Home Forums Vragen over Evilgamerz hardware nieuws?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #118832
  RedisRedis
  Deelnemer
  15

  Hoezo komt er eigenlijk geen hardware nieuws te staan op de frontpage? Voor gamers is hardware toch best wel belangrijk als er maar niet te diep op ingegaan wordt zoals tweakers.net bijv. Maar gewoon beetje globaal wat VGA, CPU en OS nieuws bijvoorbeeld.

  #529079
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Soms wel iets over Nvidia/ATI of zo, maar verder is EG puur gebaseerd op games. Het forum is dan wel wat meer into hardware, software en netwerken maar goed, we kunnen niet te veel behandelen. Van de zomer gaat de filmsectie ook weg dus wat dat betreft spenderen we daar ook geen tijd meer aan. De frontpage en de reviews zijn dan ook puur gebaseerd op games en eventueel misschien games hardware (controllers bv.).

  #529080
  siamonsiamon
  Deelnemer
  10

  Een signature kan een plaatje/tekst/flash movie zijn die bij elke bericht onder je eigen bericht komt te staan, laat deze niet te groot zijn en gebruik alleen 1 sig of alleen 1 stuk tekst. Als je beide gaat gebruiken kan dit tenkosten gaan van de overzichtelijkheid. Een signature mag maximaal 600×150 (wxh) zijn en mag van het formaat *.swf, *.png, *.jpg en *.gif zijn.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven