Half-Life2 toch in februari?

Home Forums Games discussies Half-Life2 toch in februari?

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #109553
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Misschien wat oud nieuws maar Half-Life2 komt waarschijnlijk al in februari2004 ipv april. Natuurlijk duurt het nog lang maar goed, het is beter dan april. Meer info is op de index te vinden van de site.

  #121684
  TommetTommet
  Deelnemer
  15

  Mooizo

  #121685
  DemoniCEVLDemoniCEVL
  Deelnemer
  15

  Mwa, ik heb er weinig vertrouwen in. Als je de geruchten hoort op verschillende fora, en dan de beweringen van die hacker nagaat samen met de zogenaamde pre-gold versie, denk ik dat valve gewoon echt niet zo ver was als ze hadden moeten zijn. En dan die beloftes van non-scripted events, terwijl ik nu zelf heb ondervonden hoe scripted de game wel niet is, Nee ik denk niet dat half-life 2 nog komt, en het zal iig niet de beloftes waarmaken als er wordt verdergebouwd op wat ze nu hebben(scripted rommel, slechte ai). Bovendien zeiden ze eerst dat het veel te lang zou duren om allerlei aanpassingen in de code te maken tegen cheaters; nu de broncode uitgelekt is. En nu verwachten ze weer het in februari af te hebben. Ik betwijfel het, ze zullen het wel wederwom uitstellen.

  Tegen de tijd dat het uit zal komen is het waarschijnlijk al lang niet revolutionair meer. Zeker niet gezien de andere games die gaan komen, Doom 3, far cry etc.

  #121686
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Dat is waar, je moet alles zo snel mogelijk uit proberen te brengen voordat het weer achterhaalt is. 5jaar werk moet natuurlijk toch wel bijna afgerond zijn. 5jaar op 1 game! Is die singleplayer mission zo groot?

  #121687
  Anoniem
  Gast

  net als doom3 meer aandacht aan het uiterlijk dan het innerlijk

  de naam maakt het spel…

  #121688
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  We weten het nog niet dus we moeten afwachten, maar tegen die tijd zal het niet meer zo spectaculair zijn als op dit moment verwacht ik.

  #121689
  VinpowerVinpower
  Deelnemer
  15

  dat denk ik ook als je nu naar maxpayne kijkt wat je met de omgeving kan doen nog niet helemaal als half life 2 maar toch als je kijkt wat er volgend jaar uitkomt is misschien max payne 3 dan is hetzelfde half life2….

  #121690
  JiheldJiheld
  Deelnemer
  15

  Volgens mij wordt het wel april.. Ok ik weet dat ze de game zsm op de markt willen hebben, want dit leverd niets op natuurlijk.. Maar daar in tegen willen ze wel wat moois leveren en zullen ze wel daar hun tijd voor nemen. Ik bedoel als ze al jaren bezig zijn om wat moois te leveren maakt die paar maanden ook niets meer uit.

  Ikzelf hoop wel dat ze wat tegen die online cheaters wat doen, want online gamen met cheaters is echt geen fuck aan.. en de game valt dan echt in het niets… ik heb geduld.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
Holler Box