Geschiedenis EvilGamerz

Home Forums Vragen over Evilgamerz Geschiedenis EvilGamerz

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 35)
 • Auteur
  Berichten
 • #119775
  SaffraaNSaffraaN
  Deelnemer
  10

  Ik ben best benieuwd naar de geschiedenis van EvilGamerz. Heb onder Over EvilGamerz het enkele gelezen maar vind dat toch aan de korte kant. Zie hier allemaal gasten met enorm veel posts (1000+). Heb het gevoel dat EvilGamerz vroeger anders was en van koers gewijzigd is nu.

  Algemene vragen als: Waar valt EvilGamerz onder, Hoe ziet de organisatie er verder uit maar ook: Hoe is iedereen hier terecht gekomen bijvoorbeeld?

  [img]http://www.evilgamerz.com/info/Images/EG_logo.jpg[/img]

  Het logo van EvilGamerz?

  #551022
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Logo is ooit ontstaan bij het ontwikkelen van de nieuwe website. Ik heb hem niet ontworpen overigens. Maar EG is vooral ontstaan toen PC Zone, een magazine dat niet meer bestaat, is gestopt. PC Zone had een forum met veel PC gamers maar toen werd alles Gamez, en Powerzone. Nu is alles Gamez geworden en is ook Powerzone weg, maar toen Powerzone er nog was, wilde we PC Zone terug. Het was niet meer de community zoals het op PC Zone was, erg gezellig, iedereen kende elkaar etc. Het was te massaal, te weinig support etc. Dus veel daarvan zijn naar Evilgamerz gekomen, zij het dat we zelf veel mensen hebben weggenomen daar, zij het op een goede manier. Evilgamerz is inmiddels wat meer uitgegroeid tot een serieuze community, en het forum wat het in het begin was, is nu gegroeid tot een volwaardige website. Weliswaar zijn we niet de grootste van Nederland, en ook niet de op 5 na grootste, maar ik denk dat we erg blij mogen zijn met wat er nu staat. Overigens zijn er veel weer weg gegaan nadat EG zeg maar veel leden van PC Zone meenam, maar er zijn ook weer nieuwe mensen bijgekomen, en gelukkig is het nu erg gezellig moet ik zeggen. Vroeger was het vooral veel spam, nutteloze shit en vaak ook zelfs ruzie onder elkaar. Dat is nu niet meer gelukkig.

  #551023
  SaffraaNSaffraaN
  Deelnemer
  10

  Dan snap ik nu ook meer waarom er veel gasten zijn met ontiegelijk veel posts, en een stuk minder replies op nieuwsberichten. Eigenlijk was er voorheen enkel een forum, de website (met nieuwsfeatures) is pas later gekomen en eigenlijk van bijzaak steeds meer naar hoofdzaak aan het gaan.

  Heb het gevoel dat de achtergrond en organisatie voornamelijk bij jou ligt Z@3 Redrum, jij bent de enige admin die ik zo op kan noemen.

  Wil EvilGamerz verder groeien richting zegmaar top5? Ik heb gezien dat er ontiegelijk veel concurrentie is op gebied van Gamessites.

  Wilde dit topic trouwens plaatsen onder ‘Vragen & Suggesties rondom Evilgamerz’, heb hem per ongeluk onder ‘algemeen’ gezet. Kan je hem verplaatsen?

  #551024
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Tegenwoordig heeft elke puber ‘n gaming website, de meeste zijn wat in elkaar geflanst in Joomla, dat kan iedereen, maar als er problemen zijn gaan ze meestal voorgoed down, want ze hebben geen ervaring met het fixen van problemen. Joomla is daarnaast zeer virusgevoelig en kent veel lekken. Dus het is mooi dat EG slecht is begonnen met crap scripts en slechte systemen, die inmiddels steeds meer verbeterd zijn, ik zeg niet perfect, maar het is meer ‘n geheel geworden. En niemand kent de source ervan, en kan het dus simpel kraken.

  Maar de concurrentie is en blijft groot, groter dan 3 jaar geleden natuurlijk, maar we krijgen momenteel van de meeste uitgevers zo nu en dan reviewexemplaren, en dat is erg belangrijk om zo iedereen te kunnen voorzien van artikelen. Daarnaast hebben we een redactie die zich met de site bezig houdt, en een vrij trouwe groep mods, met Vin, Sniper en Grimmie die er al vanaf dag 1 bij zijn. Dus hun aanwezigheid, en die van andere vaste leden, is al een groot pluspunt. Het gaat mij persoonlijk niet zozeer om hoe groot we zijn, zolang we nog maar actief zijn, en dat zijn we nu al zo’n 5 jaar. Dat ik vooral de regie heb ligt hem in het feit dat ik ermee begonnen ben en altijd alles heb moeten ontwikkelen of heb laten ontwikkelen door anderen. Ik ben niet iemand die EG zomaar af wil geven of de put in wil gooien omdat er te veel werk in heeft gezeten, dus vandaar dat ik er nog steeds dicht in betrokken ben. Er zijn wel mensen geweest die het hebben willen veranderen, ik zag het als verneuken, die zijn inmiddels weggegaan, en ik denk dat we er goed aan hebben gedaa om hun gekozen weg niet te kiezen, anders waren we nu misschien wel verleden tijd geweest. Maar het bestaan van EG is natuurlijk nog steeds te danken aan de aanwezigheid van de huidige members op de site en het forum, anders was ik er al lang mee gestopt. Ik gooi er jaarlijks honderden Euro’s doorheen om het draaiende te houden, maar dat heb ik er wel voor over aangezien ik het wel kan compenseren met review copy’s, bannergeld (al wil ik het aantal banners binnen beperken houden) en natuurlijk iedereen die hier aanwezig is :mrgreen: Of we nu de 10e grootste gaming site zijn, of de 30e, of 15e, dat maakt me verder weinig uit.

  #551025
  -SNPER--SNPER-
  Deelnemer
  16

  Ja, kwam toen ook van PCzone. Meteen meegegaan naar EG, nog gestemd op de naam. In het begin vooral veel posten (was nog jong 14 ofzo). Daarna steeds serieuzer geworden eigenlijk. Clan was ook nog best leuk, al liep dat gauw stuk. Tegenwoordig niet super actief meer, maar kijk toch nog elke dag en probeer te helpen in mijn mod sectie :) Zit hier nu alweer 6,5 jaar. Vind het toch knap dat EG het zo lang uithoudt. Dat er nog maar veel jaren mogen volgen ;)

  #551026
  SaffraaNSaffraaN
  Deelnemer
  10

  [quote=”-=SN][PER=-“] Clan was ook nog best leuk, al liep dat gauw stuk.[/quote]

  Tussen de regels door: Dus er was ook een EvilGamerz clan? 😆

  #551027
  -SNPER--SNPER-
  Deelnemer
  16

  Ja, met Wolfenstein: ET. Maar doordat de meeste nog jong waren en daardoor pubers, was er veel geruzie ;) Maar was best een leuke tijd.

  #551028
  VinpowerVinpower
  Deelnemer
  15

  Ik zit hier ook al van dag 1. Wat gaat de tijd toch weer snel! Ik kijk dagelijks alle forumtopics en vaak de website zelf, reageren doe ik wat minder. En Jeroen volgens mij word het niet vaak gezegd maar respect dat je EG nog draaiende houdt!!! :mrgreen:

  #551029
  The GrimreaperThe Grimreaper
  Deelnemer
  15

  Kom hier ook alweer 6 jaar. Niet helemaal vanaf het begin (wel als gast, niet als geregisteerd lid, ivm trouw aan pczone, :) ).

  Post de laatste tijd niet zo veel meer, maar probeer elke dag even hier mn gezicht te laten zien.

  #551030
  daromalofudaromalofu
  Deelnemer
  10

  Ik zit hier 1,5 jaar, oftewel niet lang. Maar ik heb zeker respect dat EG na 6,5 jaar nogsteeds online is. en het is ook leuk om een beetje over de geschiedenis van EG te lezen :)

  #551031
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  De Enemy Territory clan, zou het bijna zijn vergeten. Het was niet mijn favoriete game jammer genoeg, maar toch wel geregeld mee gespeeld, was op zich wel leuk altijd :P

  #551032
  -SNPER--SNPER-
  Deelnemer
  16

  Z@3 Redrum wrote:

  De Enemy Territory clan, zou het bijna zijn vergeten. Het was niet mijn favoriete game jammer genoeg, maar toch wel geregeld mee gespeeld, was op zich wel leuk altijd :P

  Haha ja, met Demonic en volgens mij Raziel ook nog :P Alleen waren we toen nog heerlijke kindjes :P

  Toen had ik nog de tijd om elke dag superveel te posten :mrgreen:

  #551033
  Joost-Joost-
  Deelnemer
  10

  Dit was best nice om te lezen :P. Ik herinner me PCZone nog (eigenlijk meer Gamepro die ook bij gamez werd gegooid). Ik weet niet precies hoe lang ik hier nu zit, denk een dikke 2 jaar ofzo, en dit verklaart de hoge postcounts toch zeker wel :P

  Quote:

  Er zijn wel mensen geweest die het hebben willen veranderen, ik zag het als verneuken, die zijn inmiddels weggegaan, en ik denk dat we er goed aan hebben gedaa om hun gekozen weg niet te kiezen, anders waren we nu misschien wel verleden tijd geweest.


  Was dat toevallig Django? 🙄

  #551034
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Nee, maar die ken ik nog wel. Ik doelde meer op de mensen die inmiddels naar XGN zijn overgestapt, maar volgens mij zijn de meeste daar ook al niet meer. Ze wilde EG helemaal veranderen wat betreft design toen V6 nog online stond, maar daar kon ik me niet in vinden. Blijkbaar bevalt XGN beter wat betreft design, of hebben ze daar hun mening ook niet kunnen doordrukken.

  #551035
  StrummerStrummer
  Deelnemer
  83

  Wat me wel opvalt is dat de oudere EG leden vrij weinig posten. Toch jammer als je het mij vraagt. Ik zit hier zelf nu ook al een tijd, in het verleden ook als gast. Ben pas veel later ook op he forum actief geworden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 35)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven