Gebruiker van de maand

Home Forums Vragen over Evilgamerz Gebruiker van de maand

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 46)
 • Auteur
  Berichten
 • #119457
  AzzwankerAzzwanker
  Deelnemer
  10

  Hey jongens (en misschien meisjes)

  Ik ben dus de gebruiker van de maand geworden. Ik weet echter niet wat de voordelen hiervan zijn 😳

  Ik heb de regels doorgelezen maar het dringt niet echt tot mij door.

  Ik zag ook dat je abonnees kan afsluiten, wat is dat? Hoe vind ik deze?

  Alvast bedankt

  Gr.

  Azzwanker

  #547354
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  In het verleden kreeg de member van de maand een game naar keuze, nu is dat helaas niet meer. Wie weet in de toekomst. Als member van de maand maak je meer kans op prijsvragen in de toekomst en dergelijke. Het is meer een toegevoegde waarde in moreel opzicht, je krijgt ‘n kroontje bij je username op de site. We houden er rekening mee bij het uitreiken van prijzen, zo hebben bijna alle member van de maand members al een prijs gewonnen bij Evilgamerz, dus wie weet win je in de aankomende prijsvragen wederom iets, net als Terminator in de afgelopen maand, maar garanderen kunnen we niets. Het is verder leuk voor je profiel natuurlijk, daar gaat het vooral om.

  #547355
  AzzwankerAzzwanker
  Deelnemer
  10

  Ohh okey.

  Dank voor je uitleg. Helder verhaal. 8)

  #547356
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Waarschijnlijk zullen we vanaf volgende maand weer een MVDM-actie gaan houden waarbij ‘n game naar keuze gekozen kan worden. Echter weet ik niet of we weer met het standaard principe zullen gaan werken. Als iemand ideeen heeft, laat het gewoon weten in dit topic.

  Ik dacht zelf aan iets zoals dit: Word actief op Evilgamerz en maak kans op ‘n game naar keuze. Je hoeft dus niet MVDM te worden (aangezien je dan misschien wel van die uberspammers krijgt die onzin plaatsen om eerste te staan) en wij selecteren als redactie zijnde simpelweg willekeurig 1 van de winnaars uit een groep van volgens ons actieve members gedurende de maand.

  #547357
  StrummerStrummer
  Deelnemer
  83

  Leuk idee, maar wat versta je onder actieve members? Krijg je dan niet allemaal members die tijdelijk actief zijn en vervolgens na het winnen van de game niet meer terug komen of niet actief meer posten?

  #547359
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Ja, maar dat heb je ook bij MVDM-actie, want dan doen ze 1 maand keihard hun best met 100 kilo spam en daarna zijn ze misschien weer weg, tot dusver viel dat nog wel mee, maar goed, je hebt er wel ‘n aantal tussen zitten natuurlijk. Dus ‘n mooier alternatief zou beter zijn.

  #547360
  StrummerStrummer
  Deelnemer
  83

  Ik zelf zit meer te denken aan het volgende: members die zinvolle berichten posten het zij in nieuwsberichten of in forumberichten met nuttige informatie bijvoorbeeld een bericht met een + 1 (zinvol, geïnteresseerd of interessant). Deze berichten zijn zinvol en zo wordt er tenminste geen onzin gepost om Mvdm te worden of een game te winnen. Het lijkt me ook dat deze members zullen blijven.

  Er hoeft natuurlijk niet alleen maar naar de rating gekeken te worden, maar dit lijkt me wel fair.

  #547361
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Ja maar dan post niemand meer in de algemene discussies, want dat is 1 en al onzin :P En dat is juist leuke onzin, ik zal er eens over denken, goede tips in ieder geval. Het is wel duidelijk waar we op uit zijn.

  #547362
  daromalofudaromalofu
  Deelnemer
  10

  Misschien kun je de 3 of 4 members pakken die het meest gepost hebben in een maand en dan members laten stemmen (natuurlijk niet de kandidaten zelf). of erbij zetten dat ze de game pas een maand later krijgen om te zien of ze wel nog een beetje actief blijven.

  #547364
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Klinkt wat ingewikkeld, vooral voor nieuwe leden, maar op zich ‘n grappig idee. En users laten stemmen, hmm, dan krijg je weer 100 leden erbij die perse moeten stemmen voor ‘n bepaalde persoon en je dan ook niet meer terug ziet. Maar zoiets had ik nog niet aan gedacht, misschien eens ‘n deel ervan overwegen… Dat poll idee klinkt leuk eigenlijk.

  #547365
  -SNPER--SNPER-
  Deelnemer
  16

  Ik zou zelf iets doen als degene die de leukste column schrijft wint.

  #547366
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Nee, daar hebben we verder weinig aan, we hebben al ‘n columnist dus we hoeven niet extra artikelen daarvoor.

  #547367
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Ik denk dat we gewoon de beste leden van ‘n maand eruit pikken (stuk of 5) en dan via ‘n poll op de site laten kiezen, maar goed, of dat gaat werken weet ik nog niet, aangezien je zo wel veel mensen kunt laten stemmen, maar goed, als er nog betere ideeen zijn, let me know.

  #547369
  StrummerStrummer
  Deelnemer
  83

  Plaats anders een poll in het forum, kunnen er tenminste ook geen gasten stemmen

  #547370
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Ik denk dat ik gewoon ‘n systeem fix waarmee enkel leden kunnen stemmen… Maar goed, ik weet wel vrijwel zeker dat de wat trouwere leden van EG ook sneller op de trouwere aanhang van EG zullen stemmen. Ik bedoel, Strummer zal denk ik sneller op daromalofu stemmen dan op bijvoorbeeld iemand met de nickname jantje13 die pas net lid is. Maar goed, we zien wel hoe dat loopt in de eerste maand.Ik denk dat het wel goed kan werken.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 46)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven