Gears of War 3 krijgt kleine RPG-elementen

Home Forums Games discussies Gears of War 3 krijgt kleine RPG-elementen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #119898
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Epic Games’ Cliff Bleszinski heeft bekend gemaakt via de Gamasutra dat de game Gears of War 3 lichte RPG-elementen zal gaan krijgen. Het spel zal echter niet zorgen voor epische turn-based combat of iets in die richting, zo benadrukt de man ook direct. “Je zult iets meer RPG-elementen te zien krijgen dan voorheen het geval was. De shooters die ik leuk vond zijn Bioshock, welke ook lichte RPG-elementen met zich meeneemt. Ook Borderlands was erg leuk.”

  De man is verder ook erg enthousiast over de RPG-componenten in Mass Effect 2. “Hetgeen wat cool was in Mass Effect 2 waren de RPG-eigenschappen in het spel, met de cover-based schietactie. Ik denk dat er een reden is waarom het zo succesvol is. Omdat gamers houden van Gears.” De man wilde helaas nog geen specifieke details naar buiten brengen rondom de aanwezige Role Playing Game componenten die in Gears of War 3 plaats zullen nemen.

  http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=15289” target=”_blank”>http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=15289” width=”512″ border=”0″>

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box