Home Forums Vragen over Evilgamerz Forum bugs

  • Dit onderwerp is leeg.
15 berichten aan het bekijken - 286 tot 300 (van in totaal 310)
  • Auteur
    Berichten
  • #415157
    BarthezZBarthezZ
    Bijdrager
    15

    Z@3 Redrum wrote:


    Zoeken naar posts ouder dan ‘n jaar kan de nodige zoektijd opleveren omdat de database dan diep moet gaan graven.

    Meest stompzinnige verwoording ever :’)

    #415158
    imported_Z@3 Redrumimported_Z@3 Redrum
    Bijdrager
    15

    Bedankt voor deze nuttige reactie Bart :)

    #415159
    WiebelWiebel
    Bijdrager
    10

    Als ik de gebruikerslijst bekijk, en ik sorteer dan op bijvoorbeeld Gebruikersnaam, dan sorteert hij op Registratiedatum.. Niet dat het heel erg boeiend is misschien omdat veel mensen het niet gebruiken, maar dit viel mij net op (werkt ook niet als ik op andere dingen zoek, alles wordt gewoon door elkaar gegooid). Maakt ook niet uit of ik IE of Firefox gebruik, resultaten zijn hetzelfde.

    (Als dit al een keer eerder gemeld is, excuses, ben hier al een eeuwigheid niet meer geweest :P)

    #415160
    imported_Z@3 Redrumimported_Z@3 Redrum
    Bijdrager
    15

    Goed gezien, het is gefixt.

    #415161
    daromalofudaromalofu
    Bijdrager
    10

    Ik probeer de hele tijd een topic te posten, maar ik krijg steeds een 406 fout

    Quote:

    An appropriate representation of the requested resource /forum/posting.php could not be found on this server.

    #415162
    imported_Z@3 Redrumimported_Z@3 Redrum
    Bijdrager
    15

    Er zal wel tekst in staan met o: ergens in de tekst. Haal alle o: dingen is weg? Een of andere PHP bug of zo, zit ook in andere post systemen om de een of andere reden.

    #415163
    Lisa_Cooper91Lisa_Cooper91
    Bijdrager
    10

    ik kreeg net een error… het posten duurde heel lang en toen verscheen er zo’n error pagina in beeld

    #415164
    StrummerStrummer
    Bijdrager
    30

    Heb ik ook wel eens gehad, even refreshen (F5). Lijkt op een time out of iets in die richting volgens mij.

    #415165
    imported_Z@3 Redrumimported_Z@3 Redrum
    Bijdrager
    15

    Errors gebeuren wel eens. Posten van video’s en plaatjes kan soms wat langer duren en dan zeggen browsers na enige tijd dat ze ermee kappen, of een script executie is mislukt.

    #415166
    CaliCali
    Bijdrager
    10

    Posten duurt hier jammer genoeg altijd wel even. Daarom heb ik altijd 20 tabbladen van EG opstaan

    #415167
    PietertjuhPietertjuh
    Bijdrager
    10

    Bij mij duurt het posten idd ook erg lang

    #415168
    rasblackfirerasblackfire
    Bijdrager
    10

    zelfde probleem hier, met de error’s enzo x.o

    #415169
    daromalofudaromalofu
    Bijdrager
    10

    IK heb anders nergens last van :?

    #415170
    VinpowerVinpower
    Bijdrager
    15

    hier werkt de site altijd snel!

    #415171
    StrummerStrummer
    Bijdrager
    30

    Site werkt hier ook wel wat traag, maar goed, soms een error en bij een refresh is het weer opgelost.

15 berichten aan het bekijken - 286 tot 300 (van in totaal 310)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
Naar boven