Far Cry 5 event in Hilversum

Home Forums Algemene discussies Far Cry 5 event in Hilversum

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #120566
  MRTheChezMRTheChez
  Deelnemer
  10

  Hallo allen!

  Ik wilde eigenlijk mijn ervaring met jullie delen over het Far Cry 5 event van afgelopen donderdag (8 Maart 2018)

  Als eerste mochten wij geen beelden opnemen of foto’s maken van de game zelf aangezien de game nog helemaal niet uit is. Wat ik overigens echt wel begrijp. Dus ik zal geen spoilers geven, of althans niet te groot.

  Ik moest vanaf Heerhugowaard naar Hilversum, wat best nog wel wat puzzelen was aangezien ik zelf agorafobie heb (pleinvrees). Het was voor mij al een enorme challange om in Amsterdam over te stappen in een te drukke trein. Vond het maar niets, maar uiteindelijk aangekomen in Hilversum besloot ik nog snel wat te gaan eten. Hierna ben ik direct naar de bioscoop gegaan (Vue Hilversum) ben hier nog nooit geweest maar het ziet er enorm prachtig uit. Event was goed georganiseerd hoefde alleen mijn naam op te geven en ik kreeg een envelop (deze mocht niet geopend worden, pas nadat zij meldden dat het mocht) en kreeg een gratis consumptie munt. Heb dus gelijk een grote sinas gehaald en ben even gaan wachten tot de zaal open ging.

  Binnen in de zaal draaide er muziek wat ook gebruikt is in trailers of de game zelf, wat al best een gave look bracht. Eerst was het even wachten en daarna hebben we iedere trailer gezien van Far Cry 5 wat toch weer een hype gaf om het te mogen zien. Hierna volgde zij het verhaal daar waar zij gebleven zijn. We mochten allemaal genieten hoe Far Cry 5 er uit zag, en geloof mij het is echt enorm groot. Prachtig in elkaar gezet en kon haast al niet wachten om de game zelf te gaan halen. Nadat ze de game hadden laten zien mochten wij onze envelop openen. Er stond een nummer op, ik had nummer 274 en won hiermee een goodie pack (overigens iedereen won deze goodie pack) waarin een Muismat en een Poster in een sportieve Trust Gaming tas werd gegeven. Overige prijzen waren genummerd van 1 tot en met 48 als ik het nog goed onthouden heb. Dit waren muizen, soundbars, figurines, tassen van Montana (Far Cry 5) en noem het maar op.

  In het algemeen heb ik enorm genoten van deze avond en ben ik enorm dankbaar dat ik hier heb mogen zijn, ik wilde dit toch even met jullie delen.

  Groetjes vanuit Heerhugowaard,

  Chesney

  #555143
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Nice! Heb je Yellow13NL ook gezien? Hij is er ook geweest via Evilgamerz. Ben benieuwd naar de game.

  #555144
  MRTheChezMRTheChez
  Deelnemer
  10

  Zat er wel aan te denken op dat moment! Heb alleen niet iedereen kunnen vragen of zij van Evilgamerz kwamen het waren er wel ongeveer 150/200 mensen, haha.

  #555145
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Had er ook graag bij willen zijn! Maar we gunnen het onze leden natuurlijk!

  #555146
  MRTheChezMRTheChez
  Deelnemer
  10

  Als ik niemand had om mee te brengen had ik je dol graag uitgenodigd!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven