FAQ: Reacties EG content

Home Forums Algemene discussies FAQ: Reacties EG content

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #115978
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Wat kan ik hier posten?

  In deze categorie kun je onder andere reageren op betreffende artikelen, reviews en andere inhoud van de Evilgamerz website (http://www.evilgamerz.com). Dit houd dus niet in dat er gereageerd mag worden op dergelijke onderdelen van het forum zelf. Dit kan in de Vragen, suggesties categorie gedaan worden. Heb je verder nog vragen met betrekking tot de layout en dergelijke van de website, dan kun je deze ook op die plek stellen.

  Kan ik hier kritiek posten?

  Dat kan zeker, als het maar opbouwende en verbeterende kritiek is, het afslachten en neerhalen van bepaalde reviews en artikelen is uiteraard niet netjes. Als er ook redenen worden gegeven waarom de review of het artikel niet juist is of niet op de waarheid berust kun je dit hier melden. Hierdoor kunnen wij onszelf verbeteren en natuurlijk de artikelen zelf gaan verbeteren in de toekomst. Ook oudere artikelen kunnen dan altijd nog gewijzigd worden.

  Hoe kan ik het beste topics vermelden

  Het is handig een soort van ‘tag’ te vermelden bij je topic titel. Zo kunnen we snel herkennen waar je het precies over hebt. Als je bijvoorbeeld een titel als dit maakt kunnen we snel zien waarover het precies gaat:

  [Games] Battlefield 2 review

  [Hardware] CPU sockets

  Kan ik hier ook positieve reacties posten over bepaalde artikelen

  Je kunt altijd positieve reacties posten over de geschriften van Evilgamerz. Dit is echter verder niet echt belangrijk en veel baat zullen we hierbij niet hebben al is het natuurlijk altijd motiverend voor de schrijvers van deze teksten.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Het onderwerp ‘FAQ: Reacties EG content’ is gesloten voor nieuwe reacties.

Naar boven