Fallout: New Vegas zal een definitief einde krijgen

Home Forums Games discussies Fallout: New Vegas zal een definitief einde krijgen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #119999
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Wanneer Fallout: New Vegas eindigt, dan is het ook echt afgelopen. Het verkennen van het wasteland is geen mogelijkheid in de game. Dat heeft project director Josh Sawyer bekend gemaakt. De man van Obsidian laat weten dat de game een definitief einde zal hebben. “We willen dat de keuzes die je maakt impact hebben op het einde. Ze zullen belangrijk zijn. We voelen dat het beter is om simpelweg het spel te laten eindigen gebaseerd op de veranderingen die je hebt aangebracht aan het verhaal. We laten de speler weten wanneer het spel gaat eindigen. De laatste eindstrijd zal ongetwijfeld niet onverwacht komen, dus de speler heeft genoeg tijd om de omgeving nog goed te verkennen. Als je het spel voort wilt zetten, dan kan dat gewoon voordat je het einde gaat starten.”

  De game komt in oktober uit voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=15869” target=”_blank”>http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=15869” width=”512″ border=”0″>

  #554219
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Quests finishen na het uitspelen van de game is sowieso niet leuk. In Fallout 3 heb ik dat ook niet gedaan, dus ik heb er geen problemen mee.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box