F.A.Q: Gaming Nieuws

Home Forums Games discussies F.A.Q: Gaming Nieuws

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #119250
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Deze forumcategorie is middels initiatief van Holyboy uit de grond gekomen en richt zich op het interessantste nieuws van Evilgamerz. Via onze nieuwssectie worden automatisch de meest interessante site posts op het forum geplaatst. Beneden een kort lijstje met enkele belangrijke informatie rondom deze categorie welke nuttig kunnen zijn voor de mensen die van deze categorie gebruik willen maken.

  – Interessante site posts worden bij het posten van nieuws ook direct gepost in deze forumcategorie (indien door de betreffende nieuwsposter gedefinieerd).

  – Comments die via het forum gepost worden, komen in een speciale weergave ook op de site te staan.

  – Commentaren die via de site gepost worden zullen niet op het forum weergegeven worden, dit om het forum-only gehalte in stand te kunnen houden.

  – Het is niet de bedoeling om zelf topics in deze categorie aan te maken, zij het met permissie van de admins/mods. Daar zijn andere secties beter geschikt voor.

  – Reageren mag natuurlijk op elk bericht in deze sectie.

  – Het lid ‘Evilgamerz’ is geen daadwerkelijk lid van Evilgamerz, maar fungeert als automatische BOT-forumposter.

  – Met deze nieuwe categorie hopen we vooral het meest interessante nieuws van Evilgamerz te bundelen op het forum. Tevens hoeven gebruikers van het forum niet meer speciaal naar de standaard website te gaan om nieuws te bekijken. Echter moet benadrukt worden dat niet ALLE site posts ook op het forum verschijnen.

  #555469
  woakeschriswoakeschris
  Bijdrager
  11

  hello

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box