Evilgamerz member van de maand oktober

Home Forums Games discussies Evilgamerz member van de maand oktober

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #120064
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Het is alweer november, de maand waarin weer de nodige toppers uit komen, de maand voor de laatste maand van het jaar. Ook in oktober zijn uiteraard weer diverse leden zeer actief geweest en welke een strijd met elkaar hebben uitgevochten om een game naar keuze in de wacht te slepen. Onze voorkeur gaat daarbij dan ook uit naar Magicmichel, die zich de gelukkige winnaar mag noemen deze maand. Proficiat! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  De overige leden die helaas niet gewonnen hebben kunnen deze maand alweer aan de slag gaan om middels activiteit ook in aanmerking te komen voor een game naar keuze. November is namelijk alweer begonnen. Succes!

  #554451
  DukeDuke
  Bijdrager
  15

  Congratz, maar hoe kan dat als ik vragen mag? Ik heb ook een kroontje bij mijn naam staan? 😯 Nouja maakt verder niet uit. :)

  #554452
  StrummerStrummer
  Bijdrager
  83

  Member van de maand hoeft niet persé de nummer 1 poster te te zijn. Dus wanneer jij bijvoorbeeld meer gepost hebt dan iemand die onder je staat, dan is het niet zo dat de persoon die onder je staat geen kans meer maakt op de game. Echter krijgt de persoon die bovenaan staat wel een kroontje bij z’n naam.

  #554453
  usurperusurper
  Bijdrager
  10

  Ik kan me voorstellen, dat het verwarrend is.

  #554454
  phoenixphoenix
  Bijdrager
  15

  Congrats man :D

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box