Eerste video van de PlayStation-telefoon duikt op

Home Forums Games discussies Eerste video van de PlayStation-telefoon duikt op

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120090
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  De eerste video’s zijn verschenen van de aankomende PlayStation telefoon. Het gaat beneden om een telefoon welke gebruik maakt van Google’s Android. Sony maakt gebruik van Mediascape om hiermee muziek, foto’s en films te orderen en weer te geven. De PSP-telefoon bevat het typenummer Z1i en codenaam Zeus en het betreft een smartphone met een zwarte afwerking met een zilveren knoppenindeling. Het scherm zou zo’n 4 inch groot moeten zijn en het toestel is daarnaast voorzien van een gamepad welke veel weg heeft van de PSP-hardware. Als besturingssysteem mag je Android Gingerbread verwachten. Het is nog niet duidelijk of Sony de interface hiervan naar eigen wensen zal gaan aanpassen.

  http://www.youtube.com/v/O6cxaVRs60w&hl=de_DE&feature=player_embedded&version=3″>name=”allowFullScreen” value=”true”>http://www.youtube.com/v/O6cxaVRs60w&hl=de_DE&feature=player_embedded&version=3” type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” allowScriptAccess=”always” width=”640″ height=”390″>

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box