EA Sports brengt allereerste belangrijke DLC-update naar FIFA 11 Ultimate Team

Home Forums Games discussies EA Sports brengt allereerste belangrijke DLC-update naar FIFA 11 Ultimate Team

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120127
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  EA SPORTS heeft vandaag een belangrijke update aangekondigd voor FIFA 11 Ultimate Team, het downloadbare FIFA 11-speltype voor het PlayStation 3 computer entertainment systeem en het Xbox 360 videogame and entertainment systeem. De update bevat naast de nieuwe functies Speel tegen een vriend-uitdaging en Vriendenklassementen meer dan 50 verbeteringen en is vanaf 17 februari te downloaden. De release van deze belangrijke nieuwe functies voor FIFA Ultimate Team geeft aan dat de FIFA-franchise toonaangevend blijft in het bieden van digitale ervaringen voor EA SPORTS.

  “We hebben een zeer actieve internationale community van meer dan twee miljoen fans die FIFA 11 Ultimate Team spelen”, aldus Kaz Makita, uitvoerend producent voor FIFA. “We proberen continu op de hoogte te blijven van de wensen van de fans door het hele jaar door naar hun feedback te luisteren en doen er alles aan om hun spelervaring uit te breiden en te verbeteren. Speel tegen een vriend-uitdaging en Vriendenklassementen zijn innovaties en functies die de fans graag in de game wilden hebben. Ze kunnen daardoor makkelijker met vrienden in contact komen en tegen elkaar spelen in FIFA 11 Ultimate Team.”

  FIFA 11 Ultimate Team is een gratis multiplayer-game met uitgebreide mogelijkheden om spelers te ruilen en teams op te bouwen. Gamers en voetbalfans worden uitgedaagd een ploeg samen te stellen uit de beste spelers, door spelers te verdienen, kopen, verkopen en zelfs te ruilen met andere FIFA 11 Ultimate Team-gamers. Je kunt met je tactisch sterke ploeg het veld op en online spelen of meedoen aan singleplayer-toernooien die elke week worden bijgewerkt. FIFA 11 Ultimate Team-gamers hebben via internet toegang tot een compleet veiling- en ruilsysteem op http://www.easportsfootball.com/ultimateteam/play”target=”_blank”>http://www.easportsfootball.com/ultimateteam/play.

  Drie maanden na de release blijft FIFA 11 Ultimate Team nog steeds flink groeien; door wekelijkse toernooien die voortdurend worden bijgewerkt en de dagelijkse itemaanbiedingen. Er zijn inmiddels al meer dan 65 miljoen sessies gespeeld, 171 miljoen spelerswisselingen geweest en 275 miljard munten uitgegeven op de veiling. FIFA 11 Ultimate Team is gratis** beschikbaar. Als je beschikt over een internetverbinding op je PlayStation®3 en Xbox 360, kun je het via het hoofdmenu van FIFA 11 downloaden.

  De nieuwe update bevat:

  Speel tegen een vriend-uitdaging

  • Met Speel tegen een vriend-uitdaging kun je je vaardigheden op de proef stellen tegen het Ultimate Team van je vriend, zelfs als hij niet online is. Het team van je vriend wordt dan door de computer gespeeld. De uitslagen worden opgeslagen en aan je vriend getoond zodra hij zich aanmeldt op zijn console. Nu kun je wanneer je maar wilt bewijzen wie het beste Ultimate Team heeft. En als je teruggaat naar je console, kun je zien wie er tegen je ploeg heeft gespeeld, en of iemand een bericht voor je heeft achtergelaten. Je kunt ook vrienden uitdagen voor een revanche, wanneer het jou uitkomt.

  Vriendenklassementen

  • Vergelijk je voortgang in FIFA 11 Ultimate Team automatisch met die van je vrienden in aangepaste klassementen. Je kiest zelf hoe je wilt spelen. Je kunt als handelaar, teambuilder of veilingexpert spelen en je voortgang vergelijken met anderen of de waarde van je club bekijken.

  De update bevat ook ruim 50 extra verbeteringen die zijn aangebracht op basis van de feedback van de FIFA-community. Een van de extra veranderingen is een update van het veilingsysteem, waardoor je veilingen makkelijker kunt bijhouden of verstreken items opnieuw kunt aanbieden. Een andere verbetering is dat Hulp bij krachtige passes nu standaard is uitgeschakeld in online wedstrijden. Daarnaast zijn er aanpassingen gedaan om de stabiliteit te verbeteren. De volledige lijst vind je in het onderdeel Nieuws en media op … balhttp://www.ea.com/nl/voetbal/”target=”_blank”>http://www.ea.com/nl/voetbal.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box