EA en Warner kondigen nieuwe Harry Potter game and the Deathly Hallows aan

Home Forums Games discussies EA en Warner kondigen nieuwe Harry Potter game and the Deathly Hallows aan

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #119924
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Vandaag kondigen het EA Play-label van Electronic Arts Inc. en Warner Bros. Interactive Entertainment aan dat er twee Harry Potter and the Deathly Hallows-spellen in ontwikkeling zijn. Deze spellen verschijnen tegelijk met Harry’s langverwachte laatste filmavontuur van Warner Bros. Pictures, dat ook in twee delen wordt uitgebracht. Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 komt deze herfst uit voor alle grote gamesystemen.

  Voor het eerst vindt het verhaal plaats buiten de muren van Hogwarts. Hiermee wijkt Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 af van de eerdere spellen. Je begeeft je op onbekend terrein terwijl je achterna wordt gezeten door meedogenloze vijanden. Ver van het veilige schoolterrein zul je moeten vechten om te overleven.

  “Met het laatste avontuur van Harry Potter konden we een duisterder en meer actiegericht spel maken dan voorheen�, stelt Jonathan Bunney, onderdirecteur, hoofd productie bij EA Bright Light. “Wij denken dat dit een Harry Potter wordt die zelfs de HD-generatie geweldig zal vinden. We hebben nieuwe technologie ontwikkeld om te laten zien dat magie echt heel krachtig is. Bovendien moet je in dit spel al je vaardigheden inzetten als je wilt overleven.�

  “Het is geweldig om samen met EA aan de Harry Potter-games te werken�, vindt David Heyman, producent van de Harry Potter-films. “Door de jaren heen zijn de spellen steeds dichter bij de films komen te liggen qua vormgeving en sfeer. Het is dus fantastisch dat Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 de actie en spanning uit de film zo getrouw weet weer te geven.�

  Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 staat van begin tot eind bol van de actie en gevechten. Tijdens de gevaarlijke missie om de Horcruxes van Voldemort te vinden, zul je moet vluchten en vechten voor je leven. Ook neem je het in epische gevechten herhaaldelijk op tegen Death Eaters en Snatchers. De actie wordt nog eens benadrukt doordat je de woeste monsters uit de vorige films tegenkomt, naast de vijanden van Harry uit de zevende film. Je moet je krachtigste magie inzetten tegen aanvallen van alle kanten tegelijk. Er zijn geen lessen meer en geen training. Het is tijd om te vechten voor je leven.

  De nieuwe engine is specifiek ontworpen om de HD-graphics en intense gevechten tot zijn recht te laten komen op de HD-systemen. Zo word je als nooit tevoren meegezogen in de actie! Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 en Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 worden ontwikkeld door EA Bright Light Studio voor PLAYSTATION 3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS, Windows pc en mobiele telefoons.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box