EA en Crytek willen dat je New York gaat redden

Home Forums Games discussies EA en Crytek willen dat je New York gaat redden

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120158
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Electronic Arts Inc. en Crytek GmbH, de bekroonde studio achter de Crysis-franchise, hebben bekendgemaakt dat Crysis 2 vanaf 24 maart verkrijgbaar is in Nederland. Crysis 2 dompelt je onder in een prachtig vormgegeven New York in het jaar 2023, nadat de stad compleet is verwoest door natuurrampen en een buitenaardse aanval. Gelukkig beschik jij over een Nanosuit 2 en kun je snel, sterk en onzichtbaar de strijd aangaan. Dit is je laatste kans om de mensheid te redden.

  Crysis 2 is de eerste game die is ontwikkeld met behulp van CryENGINE®3, de nieuwe, super-geavanceerde multiplatform-engine van Crytek. Je kunt deze game dus spelen in prachtige high-definition en zelf kiezen of je speelt in 2D of stereoscopisch 3D*.

  “De ontwikkeling van een Crysis-versie voor consoles is voor alle Crytek-medewerkers een spectaculaire uitdaging geweest”, zegt Cevat Yerli, CEO van Crytek. “We vinden het natuurlijk fantastisch dat we deze legendarische first-person shooter nu uitbrengen voor meerdere platforms en ook nog eens een extra game-dimensie toevoegen met stereoscopisch 3D.”

  Crysis 2 is door recensenten wereldwijd onthaald als een topgame en heeft al 15 keer een beoordeling van 90 of hoger binnengesleept. Official Xbox Magazine (UK) noemt de game “verbijsterend mooi” en volgens PC Action (Duitsland) is Crysis 2 een “grootse shooter met fantastische graphics, intelligente vijanden en meeslepende multiplayer-gameplay”.

  In Crysis 2 wordt de stad New York na enkele verwoestende natuurrampen overspoeld door genadeloze aliens en een dodelijke epidemie slaat wreed om zich heen. De aliens maken de straten van de stad onveilig en de brandende stad verkeert in complete chaos. Op dit futuristische slagveld bieden een geweer en granaten niet genoeg bescherming. Je bent zelf het ultieme wapen en moet de stad New York gebruiken om te overleven. De singleplayer-campagne van Crysis 2 is gebaseerd op een uitgebreid en intrigerend verhaal van de bekroonde sciencefiction-schrijver Richard Morgan (Altered Carbon).

  Crysis 2 beschikt ook over een explosieve multiplayer-campagne die is ontwikkeld door Crytek UK, de gespecialiseerde multiplayer-studio van Crytek. De multiplayer-gameplay van Crysis 2 is gebaseerd op de unieke eigenschappen van de Nanosuit 2. Je kunt kiezen uit zes verschillende speltypen op 12 verschillende maps van herkenbare locaties in New York. In deze nieuwe setting ligt de nadruk op verticale gameplay en moeten spelers de ultieme strategie bedenken, waarbij ze zowel vanaf boven als onderen aanvallen én verdedigen.

  Crysis 2 is de eerste game die is ontwikkeld met behulp van CryENGINE 3, de nieuwe, super-geavanceerde multiplatform-engine van Crytek. Je kunt deze game in prachtige high-definition spelen, in 2D of stereoscopisch 3D op het PlayStation 3 computer entertainment systeem, Xbox 360 videogame and entertainment systeem en PC.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box