EA: Battlefield 3 superieur aan Call of Duty

Home Forums Games discussies EA: Battlefield 3 superieur aan Call of Duty

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120178
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Frank Gebeau, president van Electronic Arts’ EA Games label, gelooft dat Battlefield 3 superieur zal worden aan Call of Duty. Sprekende via de http://www.computerandvideogames.com/300193/news/ea-battlefield-3-flat-out-superior-to-call-of-duty/”target=”_blank”>Computerandvideogames laat de woordvoerder weten dat men met de Frostbite 2 Engine goud in handen heeft bij DICE.

  “De game is gebouwd met de splinternieuwe Frostbite 2 Engine. Het brengt de gevechten naar geweldig dynamische landschappen met dynamische wapens en verwoestbare omgevingen. Daarnaast kun je met voertuigen aan de gang en met teams in de multiplayer spelen. Het wordt een extreem competitieve en sociale ervaring. We hebben tov. Call of Duty de superieure game engine, de superieure ontwikkelstudio en een superieure game. Kom het zelf maar eens bekijken. Op de E3 kun je het zien. Ik moedig iedereen aan tijd te maken voor Battlefield 3.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box