Domme Duitser metst zichzelf in

Home Forums Algemene discussies Domme Duitser metst zichzelf in

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #120087
  cyclopscyclops
  Bijdrager
  10

  Een 64-jarige Duitser maakte al langer geen gebruik meer van zijn kelder en dus besloot hij de toegang naar het donker gat dicht te metsen. Alleen besefte de oliedomme bejaarde te laat dat hij zich aan de verkeerde kant van het muurtje bevond…

  Daar zat hij dan, ingemetseld in zijn eigen kelder. Hij bleef er een gans weekend lang zitten terwijl hij nadacht over een manier om terug bovengronds te raken. Gelukkig had hij wel wat eten bij zich zodat hij de twee donkere dagen zorgeloos kon doorkomen. Maar de man had ook een sloophamer bij. Dus dan verwacht je toch dat hij zichzelf een weg naar buiten baant door het muurtje terug te slopen.

  Maar de Duitser wou al zijn harde werk niet teniet doen en dus vond hij er niets beter op dan een gat te slaan in de keldermuur van de buren met wie hij overigens al meerdere aanvaringen had. Zij alarmeerden de politie nadat ze ‘een vreemd geluid’ hoorden in de kelder… (HH)

  #554552
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Slim. Hoorde onlangs ook al dat iemand 2 weken lang op de badkamer opgesloten zat zonder eten. Had zichzelf in leven gehouden door het kraanwater, ook bizar.

  #554553
  Lisa_Cooper91Lisa_Cooper91
  Bijdrager
  10

  Apart dat ie wat eten bij zich had…. al kan het natuurlijk ook zo zijn dat er nog eten in de kelder lag, maar er staat dat de kelder lang niet meer gebruikt is… dus ik wil niet weten hoe dat eten d’r dan uit zag 😆

  #554554
  StrummerStrummer
  Bijdrager
  83

  Hoe dom kan je zijn 😆

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box