DNS-problemen

Home Forums Games discussies DNS-problemen

 • Dit onderwerp is leeg.
5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #119817
  Ice-TIce-T
  Bijdrager
  61

  Ik heb laatst een nieuwe router gekregen voor nieuw abbonement.

  Nu is het al vaker voorgekomen dat ik niet op internet kon en dan gaf ie aan dat er DNS error was. Wat is dit precies en hoe is dit op te lossen?

  Ik zit in studentenhuis met 6 man die het internet gebruiken.

  bedankt.

  #551450
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Je moet ervoor zorgen dat je 1 router hebt (de eerste waar alles binnenkomt) die de DNS ingesteld heeft (zij het automatisch of handmatig). De rest kun je beter geen DNS voor instellen en de router als gateway voor instellen. Of terwijl, allemaal automatisch IP- en DNS-gegevens laten ontvangen. Als iemand in je netwerk gaat liggen kutten met de DNS dan kun je daar problemen mee krijgen of elkaar eruit gooien.

  #551451
  Ice-TIce-T
  Bijdrager
  61

  Dus gewoon bij iedereen in het netwerk kijken of hun tcp/ip protocol op automatisch dns en ip staat.

  #551452
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Ja je kunt het ook wel statisch instellen, maar goed, automatisch is het beste, vooral als de DNS wijzigt. De router moet die DNS’en gewoon weggeven, en alle routers die ook weer binnen het netwerk aanwezig zijn die aangesloten zijn op de main router, die moeten allemaal fungeren als switch (dus statisch IP instellen binnen de range, en DNS instellen op 192.168.0.1, als dat het IP is van de main router waar alles binnen komt.

  #551453
  solarproductsolarproduct
  Bijdrager
  10

  some time the biggest problem is the DNS problem suddenly break the work in my system. suddenly shutdown the system.Am work with an Solar garden lights Dealers in kerala.some times work are pending .thanks for your post.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box