DICE: Mirror’s Edge IP niet begraven

Home Forums Games discussies DICE: Mirror’s Edge IP niet begraven

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #120066
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Mirror’s Edge was een unieke game die je ongetwijfeld niet van DICE zou verwachten. Toch wist men een opvallend goede titel af te leveren voor de PC en console, welke helaas toch gematigd succesvol bleek bij de grote menigte. Via de http://www.thatvideogameblog.com/2010/11/03/ea-to-absolutely-support-mirrors-edge-as-an-ip/”target=”_blank”>Thatvideogameblog laat Patrick Söderlund weten dat men in ieder geval nog altijd trots is op Mirror’s Edge, maar dat het commericiële succes wat men verwacht had toch tegenviel. “Al met al was het spel niet slecht. Ik denk nog altijd dat we erover moeten gaan praten wat we er nu mee gaan doen. We hebben het nog niet begraven. We zullen Mirror’s Edge als IP nog altijd blijven ondersteunen.” EA, uitgever van het eerste deel, heeft een tweede deel echter nog altijd niet bevestigd, ondanks alle verwachtingen omtrent een opvolger.

  http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=10340” target=”_blank”>http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=10340” width=”512″ border=”0″>

  #554478
  phoenixphoenix
  Bijdrager
  15

  zonde, een deel2 zou deze game echt kunnen re’launchen imo.

  Erg sterke gameplay die de hele game, ondanks herhaling leuk bleef.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box