Denk als een huurmoordenaar in de nieuwe “How to Hitman” video van Hitman 2

Home Forums Games discussies Denk als een huurmoordenaar in de nieuwe “How to Hitman” video van Hitman 2

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120574
  EvilgamerzEvilgamerz
  Deelnemer
  10

  Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive geven vandaag Assassin’s Mindset vrij, het tweede deel van de HITMAN 2 – How to Hitman videoserie. Deze nieuwe video toont spelers hoe zij als een huurmoordenaar moeten denken door de kunst van het sluipen en ongezien blijven meester te worden in HITMAN 2. Door het gebruik van de mini-map en de nieuwe Picture-in-Picture functie kunnen spelers doelwitten real-time volgen, potentiële gevaren in de gaten houden wanneer zij opgejaagd worden door de beveiliging en cruciale informatie vergaren die helpt de volgende belangrijke stap te zetten.

  HITMAN 2 is de opvolger van de populaire internationale videogame HITMAN. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

  HITMAN 2 biedt ook nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman -reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als een vroegtijdige toegangsbonus voor gamers die HITMAN 2 vooruitbestellen bij deelnemende winkels. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMAN: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN 2.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven