Capcom: PS3 kent laagste piraterij niveau

Home Forums Games discussies Capcom: PS3 kent laagste piraterij niveau

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120252
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Piraterij is vooral op de PC een groot probleem maar ook consoles hebben er al jaren last van. Zo zijn in feite alle 3 de huidige consoles al gekraakt maar volgens Capcom is de piraterij ratio op de PlayStation 3 significant laag. Via de website van http://playstationlifestyle.net/2011/09/30/capcom-ps3-has-the-lowest-rate-of-piracy-on-any-platform/”target=”_blank”>Playstationlifestyle laat Capcom’s US Vice President Christian Svensson dan ook weten dat de PS3 volgens hem het minst last heeft van piraterij.

  “Piraterij bestaat op vrijwel elk platform en dat varieert nogal wat betreft hoeveelheid. Ik kan alleen zeggen dat de PlayStation 3 er het minst last van lijkt te hebben. De PS3 is dan wel gekraakt maar Sony heeft het voor elkaar gekregen dat de geest terug in de fles is gegaan waardoor de piraterij een stuk minder blijkt dan op andere platformen.”

  Het lage piraterij niveau op de PS3 lijkt onder andere ook te maken te hebben met het feit dat de PS3 gebruik maakt van Blu-Ray, daar waar veel mensen niet de beschikking hebben over een Blu-Ray brander. Voor de Xbox 360 en Wii voldoen standaard DVD-schijfjes, daar waar tegenwoordig iedereen beschikt over een DVD-brander.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box