Bioware: Releases van games niet bij te houden

Home Forums Games discussies Bioware: Releases van games niet bij te houden

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #120085
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Bioware co-founder Ray Muzyka heeft gezegd dat gamers het te druk hebben op dit moment. Via de http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=278004″target=”_blank”>Computerandvideogames laat de man weten dat er simpelweg te veel games uitkomen de laatste tijd. “Er zijn te veel spellen uitgekomen. Het is interessant omdat het een erg drukke tijd is. Dit maakt het voor de spelers moeilijker om bij te blijven. De releases volgen elkaar snel op. Voor ons is het belangrijk om onze games en die van de concurrent te spelen. Relevante games en een handvol games zouden we graag meer spelen. Ik probeer iets en speel 2- tot 3 uren per nacht, maar dat is zelfs al moeilijk en niet genoeg.”

  Vooral de maanden oktober en november zijn jaarlijks drukke tijden voor gamers. Er komen rond die tijd veel goede en bekende titels uit, waaronder Assassin’s Creed, Call of Duty en Need for Speed. Omdat veel gamers alle goedscorende games vaak in huis willen halen wordt het moeilijk om games volledig uit te spelen aangezien men alweer met de volgende wil beginnen.

  #554548
  sogekingsogeking
  Bijdrager
  10

  Het is erg jammer dat er tussen de vele releases zoveel troep zit. In de maanden oktober en november komen inderdaad wat betere games uit, maar veel? Dat is toch alleen maar mooi? Niet iedereen vindt ALLES leuk dus is er genoeg keuze.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box