Activision reageert op Infinity Ward leegloop

Home Forums Games discussies Activision reageert op Infinity Ward leegloop

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #119846
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Uitgever Activision heeft via de http://latimesblogs.latimes.com/entertainmentnewsbuzz/2010/04/activision-infinity-ward-call-of-duty-lawsuit.html”target=”_blank”>LAtimes laten weten dat zij goed omgaan met ontwikkelaars. De uitspraken zijn het gevolg van de problemen bij Infinity Ward. Nadat Activision de 2 grootste topmannen van de ontwikkelaar besloot te ontslaan begon een grootse leegloop bij de developer. Activision zegt echter dat dit niet aan hen ligt.

  “We zijn momenteel bezig met nieuwe leiders op de goede posities te zetten. Het concern bestaat nog steeds uit bijna 100 mensen. Ze kunnen heel wat hebben. En de wisselingen van personen kunnen natuurlijk ook zorgen voor nieuwe mogelijkheden en veranderingen in de Call of Duty franchise. We behandelen onze devs extreem goed. We hebben een onafhankelijk studio model waardoor ze veel creatieve vrijheid krijgen van ons. Ze kunnen zich helemaal focussen op het ontwikkelen van games. Als ze goede games maken belonen we ze ook met veel geld. We hebben miljoenen Dollars uitbesteed aan talent dat werkt bij Infinity Ward. Onze setup is een win-win situatie voor beide partijen. We verzekeren tevens dat werk voor een breed publiek verkrijgbaar zal zijn. We amuseren mensen en dat blijven we doen met het top talent in de industrie.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box