Aanhouding voor hamster aan parachute

Home Forums Algemene discussies Aanhouding voor hamster aan parachute

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #120198
  NealNeal
  Bijdrager
  10

  De politie heeft maandag een 17-jarige jongen uit Hengelo aangehouden die ervan wordt verdacht dat hij een hamster aan een parachute van een gebouw heeft gegooid. Het jonge dier zat verpakt in een balletje en hing onder een miniparachute, die kinderen uit de lucht zagen vallen.

  Volgens een politiewoordvoerder is de jongen aangehouden op basis van tips die binnenkwamen na alle aandacht in de media. Het dier overleefde de val.

  De Hengeloër zit vast wegens het overtreden van de wet gezondheid en welzijn dieren. Zijn ouders zijn in kennis gesteld en er komt hulpverlening. Het ging om de hamster van het gezin.

  De jongetjes die de onvrijwillige parachutist vonden, belden de politie. De dierenambulance heeft zich over het dier ontfermd. (ANP)

  Bron: AD

  #554805
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Triest voor het dier. Dan heb je toch ook totaal geen medelevensgevoel in je harses zitten als je zoiets doet. Of je bent zo dom dat je denkt dat het ook nog lukt.

  #554806
  lam-ballam-bal
  Bijdrager
  10

  Ondanks dat dit echt niet kan, vind ik het wel stoer van die hamster. Ik zie ‘m al gaan met z’n helmpie op met een mini-camera erop. Vervolgens na het landen op twee pootjes verder lopen met de borst naar voren. [/ending my fantasy]

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box