2K Games gaat verder met Duke Nukem Forever

Home Forums Games discussies 2K Games gaat verder met Duke Nukem Forever

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120013
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  2K Games en Gearbox Software kondigen vandaag aan dat geduldig wachten loont, nu Duke Nukem Forever zijn langverwachte opwachting maakt voor de Xbox 360 van Microsoft, PlayStation 3 computer entertainment systeem en Windows PC, in 2011. Duke Nukem, het meest onbehouwen en meest gequote figuur uit de interactieve entertainmentwereld, is weer helemaal zijn eigen vrouwenjagende, sigaarrokende, bierheisende en rotzooischoppende ik terwijl hij als vanouds onze wereld en de daarin vertoevende mooie meiden redt van hordes aliens. Schokkend is dat Duke Nukem Forever nu al gespeeld kan worden door 17-plussers op de 2K stand van de Penny Arcade Expo: de eerste hands-on ervaring met de game die al aan het eind van de regering Clinton werd aangekondigd.

  “Het kost nou eenmaal tijd om iets moois te maken… heel veel tijd,” lacht Christopher Hartman, president van 2K. “Na een tijdje uit de videogamewereld weg geweest te zijn, is Duke Nukem terug, en hoe!”. “ De terugkeer van de King uit de gloriedagen van de shooters zal niet alleen de oude, geduldige fans uber-blij maken, maar zeker ook de nieuwe generatie kauwgomkauwende, coole rotzakken. Voor de duidelijkheid- Duke Nukem Forever is een ode aan de tijd dat shooters nog stoutmoedig en fun waren”.

  Zet je zonnebril op en bereid je voor om de in de schoenen van Duke Nukem te gaan staan, de figuur wiens reputatie tot epische proporties is gestegen in de jaren na zijn laatste avontuur. De troepen buitenaardse wezens zijn terug en weer kan alleen Duke de wereld redden. Varkenspolitie, buitenaardse stralingen en gigantische Alien bosses kunnen onze held niet stoppen om zijn enige echte doel te volbrengen: de wereld redden, babes redden en om tegelijkertijd een bad-ass te zijn. De koning van alle shooters is terug met wapens die over de top zijn, enorme aliens en ongekende interactieve levels. Deze game zet je voeten op het gas en laat je op het puntje van je tong bijten. Shoot hoops, lift gewichten, lees adult magazines, schrijf grove berichten op whiteboards of versier één van de vele mooie vrouwen in Duke’s leven. Tenminste als je jezelf lang genoeg buiten gevechten en scheldpartijen kunt houden. Duke Nukem was en zal voor altijd vereeuwigd zijn in de geschiedenis van gaming en dit is zijn legende.

  “Hail to the king, baby! Het is ongelofelijk, het gaat flink tekeer en gaat echt gebeuren!” aldus Randy Pitchford, president of Gearbox Software, “Gearbox heeft het mogelijk gemaakt om het team met die-hard Duke Nukem franchise bouwers te laten samenwerken met game veteranen en zo deze game te leveren. Alle gamers verdienen een happy end en met de emoties die wij gamers hebben bij Duke Nukem Forever, ben ik er trots op dat ik in de positie ben om met vertrouwen, kracht en de juiste middelen het te laten gebeuren. Ben ik gek? Balls of steel, baby, balls of steel!”

  Duke Nukem Forever is op dit moment in ontwikkeling voor Xbox 360, PlayStation 3 en Windows PC.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box