21 mei, het eind van de wereld?

Home Forums Algemene discussies 21 mei, het eind van de wereld?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120190
  NealNeal
  Bijdrager
  10

  BREDA – Een maandje geleden hingen er op Nederlandse treinstations opeens grote reclameposters die het einde van de wereld voorspelden. En niet ergens in de verre toekomst, maar wel vandaag. 21 mei is ‘Judgement Day’. De mensen van het christelijke radiostation Family Radio uit Californië zijn er in ieder geval heilig van overtuigd.

  [img]http://www.wehodaily.com/wp-content/uploads/2011/02/judgment-day-billboard-swivek-383×300.jpg[/img]

  Leider van die radiozender, Harold Camping (89), ziet het na vele jaren van bijbelstudie ongeveer zo: vandaag zal Jezus naar de aarde komen om een selecte groep volgelingen te redden, daarna volgt er een zondvloed die enkele maanden zal duren en een groot deel van de wereldbevolking zal verzwelgen. Een veel langere uitleg geeft Camping op de site van Family Radio.

  Mocht Camping ernaast zitten, dan stopt hij met preken, zo heeft hij aangekondigd.

  Hij heeft in totaal 100.000 euro uitgegeven aan posters met zijn teksten, al zijn spaargeld.

  Bron: BN

  __________________________________________________

  Mijn mening:

  Ik geloof er niet in, mensen zeggen zovaak dat de wereld vergaat maar dan gebeurd er niets. De laatste keer was er een sekte die zei dat de wereld verging, toen dit niet gebeurde hadden ongeveer 300 mensen tegelijk zelfmoord gepleegd in een zaal. Mensen die er toch van af zagen die werden neergeschoten met een pistool. Er was één overlevende.

  Harold Campings heeft het wel grootschalig aangepakt; met al zijn promotie is hij wereldberoemd geworden. Hij gelooft er dus echt in. Jammer, hij is één van de beste wetenschappers ter wereld.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box