Reageer op: Mijn mening over Evilgamerz.com

Home Forums Algemene discussies Mijn mening over Evilgamerz.com Reageer op: Mijn mening over Evilgamerz.com

#555138
Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
Bijdrager
15

Kijk, dit soort reacties vinden we nu leuk. En daar doen we het ook voor. Evilgamerz zal nooit de grootste community worden of zijn, maar het doet ons deugt dat de mensen die er zijn, en de bezoekers die ook vaak niet reageren of posten op de site, ons wel in de gaten blijven houden, en ons waarderen voor onze (vaak) objectieve reviews, onze onafhankelijke meningen en het werk dat we verzetten. Nee, we hebben niet elke week een prijsvraag waarmee we onze bezoekers willen omkopen om op onze website te zijn (zoals sommingen anderen wel doen). Maar zo nu en dan willen we ook jullie in het zonnetje zetten met de eindejaarsprijzen die we al 9 jaren houden natuurlijk. En natuurlijk updaten we onze website regelmatig met updates zoals de mobiele website, de aanpassingen aan de layout etc. Bedankt MRTheChez! Dat je nog vaak op onze website mag komen. Dit soort reacties geeft ons steun door te gaan met waar we mee bezig zijn.


Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box