Reageer op: Half-Life2 toch in februari?

Home Forums Games discussies Half-Life2 toch in februari? Reageer op: Half-Life2 toch in februari?

#121685
DemoniCEVLDemoniCEVL
Deelnemer
15

Mwa, ik heb er weinig vertrouwen in. Als je de geruchten hoort op verschillende fora, en dan de beweringen van die hacker nagaat samen met de zogenaamde pre-gold versie, denk ik dat valve gewoon echt niet zo ver was als ze hadden moeten zijn. En dan die beloftes van non-scripted events, terwijl ik nu zelf heb ondervonden hoe scripted de game wel niet is, Nee ik denk niet dat half-life 2 nog komt, en het zal iig niet de beloftes waarmaken als er wordt verdergebouwd op wat ze nu hebben(scripted rommel, slechte ai). Bovendien zeiden ze eerst dat het veel te lang zou duren om allerlei aanpassingen in de code te maken tegen cheaters; nu de broncode uitgelekt is. En nu verwachten ze weer het in februari af te hebben. Ik betwijfel het, ze zullen het wel wederwom uitstellen.

Tegen de tijd dat het uit zal komen is het waarschijnlijk al lang niet revolutionair meer. Zeker niet gezien de andere games die gaan komen, Doom 3, far cry etc.


Naar boven
jeroen
Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
Holler Box